Bio å lite annat sen

2010-06-30 / 15:26:25
Hej på er!

Jag har inte skrivit på 2 dagar. Och då kanske ni vill veta varför. Jo i måndags så var jag bara hemma och slappade... hehe:D I tisdags (igår) åkte jag till min syster Monika och vi gjorde en massa olika roliga saker som jag kanske kan berätta sen om. Eller imorgon...

Men idag (snart) så kommer Monikas kille och hans lillasyster Evelina hit och vi ska ta en fika på stan. Senare på kvällen så ska jag på Eclipse med Andrea:D

Det kommer då inte bli mycket uppdatering idag för jag kommer nog inte hinna det...

Men ska sluta skriva för dom har kommit nu. Bye!

12.20:)

2010-06-27 / 12:19:42
Godmorgon!

Ska på promenad nu med min lilla valp :) Bra att det är varmt ute idag! Ska sola lite senare... Hörs snart igen!

Statistiken ligger högt uppe:D

2010-06-26 / 22:48:03
Hej på er alla fina bloggläsare:)

Jag har inte varit specciellt aktiv idag men jag har gjort saker både ute och inne så har inte haft så mycket tid över till att blogga.

 Jag, min syster,hennes kille och min bror hade ballongkastning hehe:D Vi körde gris (alltså den leken man ska passa bollen till varandra och sånt) Fast vi körde då med ballonger,och blev blöta eftersom ballongerna var fyllda med vatten. Sen så tog vi vattenflaskor och sprutade vatten på varandra. 

Sen efteråt gick vi in och åt mat. Det var gott... Grillat kött,potatis och bearnaisesås.

Oxå tänkte jag säga att min syster gjorde en photoshot kan man säga och fotograferade mig ute i det fina vädret. Sen när vi var klara så skulle vi föra över bilderna till datorn men hon glömde ta med sig en specciell adapter till kameran. Men på tisdag ska jag hem till henne och vi ska börja att göra min header, så ni nu får veta att den kommer vara klar tisdag-onsdag. Spännande;)

Men nu ska jag kolla på tv och sen ska jag nog sova så vi hörs imorgon! Godnatt!

Bakelser;)

2010-06-26 / 12:23:27

VET NI?:)

Jag har fått en länkning av Gossips.se :D Mitt antal läsare har sjunkigt men igår var det uppe på 98 läsare! Tack vare Gossips då. Vill komma över 100 iallafall! hehe.

 Jag kom hem runt halv 1 på natten igår så jag kunde inte blogga, men det sa jag ju iförsig.. Nu ska jag äta Morotskaka och Cheescake som min syster Monika har bakat. Hon är här med Ilir. Den är säkert jättegod!




Bambarabambam

2010-06-24 / 17:35:18
Hej på er!:)

Jag har inte uppdaterat alls på sista tiden och det har varit tråkiga inlägg oxå... Undra varför så många läser min blogg ändå.. Iallafall! Jag har lite nyheter! Eller en nyhet! Fast har jag redan berättat den? Får väl göra det igen;)

Jag ska på hundutställning till Danmark! Det är ju en världsutställning med över 19 000 anmälda hundar på en dag! (kommer vara låg uppdatering idag och imorgon)

 Bilder från den shoppingen skulle jag ju visa er för ca en vecka sen så nu kan jag visa dom! (jag var tvungen och radera lite bilder på vissa av sakerna eftersom jag inte hade plats kvar till lite andra bilder hehe) lite krångligt...

Jag visar er då hälften av det jag köpte kan man väl säga:



korta svarta shorts från Gina Tricot, 99:-



En t-shirt med tryck från.... Kommer inte ihåg *hihi* HAHA! Närå, från Carlings 199:-



Vit Kajalpenna ca 30:- Mascara ca 200:- och en flytande Eyeliner ca 100:-

Japp... Får väl ta kort på resten av sakerna ngn dag och visa er!



  Ps. Jag MÅSTE fixa en ny header snart, det behövs!

23.25

2010-06-23 / 23:26:08

Hej.

Jag skriver ett litet inlägg imorgon, kanske två. Jag har inte bloggat på sistonde av många anledningar. tyvärr så kan jag inte dela med mig och säga det till er. Men jag ska först och främst fixa lite saker.

Nu ska jag sova. Jag är inte trött. Men det känns som en lång dag ändå fast jag inte gjort något.

Godnatt

Tisdag idag

2010-06-22 / 13:12:18

Godmorgon!

Jag kollar på vampire diaries just nu. Har ju sett hela första sesongen och väntar på den andra som kommer i september-oktober... Så nu måste jag unna mig med att kolla på den första igen.

Igår sista dagen i Jönköping gick det mycket mycket bättre och han kom 6:a av 4000 hundar! Det är super! Berättar mer om det senare för nu ska jag kolla vidare på vd.

Hörs

Måndag, ett litet inlägg klockan ca 6 på morgonen

2010-06-21 / 06:14:07
Hej på er!

Jag uppdaterade inte igår eftersom jag kom hem ganska sent och ville bara vila typ en stund men jag somnade istället... haha.

Det gick superbra igår:D:D:D:D Är så glad! Japp.. Mer info kommer sen. Men nu måste jag åka och idag är det den sista dagen.

Ps. Ska ta mycket bilder på själva utställningen idag, har överfört typ 300 bilder från igår hehe.

Hörs;)

tråkigt med rubriker

2010-06-19 / 17:35:15

Vet ni vad jag stör mig på? Bloggar som skriver så här om dom skriver ett inlägg:

(Exempel nu bara)
Hellusan;)

Hur mår ni? Jag mår
superduper bra idag.
jag orkar inte skriva... jaja..:O

idag har jag gjort de å de å de, men även
sprungit ute i våtmarkerna.
Visst låter de kul?
Ja:D

jag vill inte skriva mycket
text så jag gör så här istället.
Jag avslutar inte meningen på samma
rad utan jag vill att det ska se ut som mer
text så jag gör ju såhär... BORING

Jaja pusshej;D;DD


(Haha nu gjorde jag mitt egna exempel, jag tycker inte att det någon skriver är fel eller så utan jag tycker de är lite meningslöst att försöka göra så att det ser ut som mer text... Men alla gör ju som dom vill!)


Nä men nu över till något annat..

Jag sa att jag skulle stanna i Jönköping 3 dagar men det blev inte så pga vädret. Så imorgon trorjag att vi sover över en natt istället bara. 

  Vi åkte ut i ganska bra tid på morgonen, men sen när det var typ 500 meter till parkeringen (till hunduts) men det var jättemånga som skulle in på hundutställningen så det blev låååååånga led. Vi stod där typ 40 minuter. Och jag trodde redan att vi inte skulle hinna men vi parkerade tillslut, tog det viktigaste med oss och småsprang till entrén. Gubben (haha nej inte gubben men kontrolleraren) kollade ett specciellt intyg som man ska visa, och sa sen efteråt att tiderna har ändrats eftersom det är så många som står i långa led så vi ska börja om 30 minuter istället. Allt gick bra vi kom på 2:a plats den här gången. Hoppas det går bra imorgon och på måndag.

Har jag förresten sagt att jag ska till Danmark om typ en vecka? Jag tror det är den 25 eller något... Kul ska det bli som vanligt:) Och nu äre World dog show oxå. Det är en gång per år och det här året hålls det då i Danmark. Det kommer hundar från hela världen och då menar jag hela världen. Jag vill inte ens veta hur mycket hundar och folk det kommer att vara där.




 Här kommer en bild jag lånat av Minna. Det var Minnas mamma som tog bilden.Alla var inte berädda än hehe:P  Från vänster: Andrea, Alicia, Minna, jag och Michelle. (Om någon inte vill vara med på bild så suddar jag över den) Det är bara och säga till!

Tre dagars utställning

2010-06-18 / 22:43:00

Så nu är jag klar;) jag duschade... Iallafall, det jag tänkte säga var att jag ska på:


(Bilden blev lite missbildad eftersom jag gjorde fel kanter) men de gör inget:P

Jag kommer vara borta i Jönköping i 3 dagar förhoppningsvis. Jag och pappa, och Leader förstås, ska sova i ett stort tält som vi fixat på en campingplats i Jönköping då.

 Jag kommer även att skriva ett mini-inlägg varje dag från min pappas mobil för den har ett bra internet. Jag kommer ta en massa bilder, som jag visar på bloggen när jag kommer hem. Vilket nu påminner mig om att jag måste överföra bilderna från systemkameran till datorn.

Eftersom vi ska gå upp ganska tidigt så måste jag sova snart för att få några timmars sömn. Haha jag har inte ens packat! Smart jag är då. Idag ska jag bara fixa några saker, resten får jag göra på morgonen.

 Måste snabba mig nu. Så hörs imorgon!

Humhum:P

2010-06-18 / 22:12:02

Gokväll:)


Jag kom hem från torp för typ 5 timmar sen men jag har grillat och gjort lite annat. Jag tänkte precis säga att det jag shoppade på torp idag får ni se imorgon. Men det går ju inte eftersom jag ska på.... Ja ni får veta snart!

Nu kan jag inte skriva mer eftersom jag måste fixa en sak. Skriver ett inlägg om en halvtimme runt tjugo i elva.

Torp

2010-06-18 / 10:55:20
Hej på er!

Jag ville bara säga att jag ska till Torp några timmar och shoppa lite saker.

Vi hörs lite senare:)

Kvällsinlägg

2010-06-17 / 23:36:13
 Statistiken har varit ganska hög idag, 67 läsare:) jag har nästan inte uppdaterat något idag så de var lite överraskande ändå.. Jag har inte heller skrivit något så intressant. Jag har haft högre, men nu när det är sommarlov så sjunker det ju lite eftersom många är på semester åså.

Nu över till en annan sak. Jag kollade på Bella & Tyra show för ca en halvtimme sen och den var bra:D Man kunde skicka in en sommarhälsning via sms och jag tänkte göra det men dom sa typ numret man skulle skicka till jättesnabbt och jag lyssnade inte ens så bra just då så vad? Jo jag skickade inget sms. Eftersom jag inte visste numret och dom repetera inte numret under resten av showen.. Lite synd faktiskt. Jag satt där med mobilen i händerna och trodde att numret skulle dyka upp men som sagt... Ja ni vet ju redan.

 Det här blir ett snabbt inlägg eftersom jag måste sova snart för är jättetrött! Har varit så trött sista tiden. Vet inte varför, eller det kanske var för att jag var försyld... Vem vet.

 Och det har ännu inte fixat sig det med att kommentera. Jag måste snabbt fixa en ny design. Snabbt. Men den här gången kommer det att vara en personlig och egen design.

 Hoppas att det är sol imorgon! Så att jag kan sola!!! :D

Klockan 21.00

2010-06-17 / 19:20:19

Nu är det 1 och en halv timma kvar till sista avsnittet av Bella & Tyra show. Jag ska se på en film nu och sen så ska jag då kolla på showen live. Jag måste då välja ut en film,hm... Det får väl bli en bring it on film eller något hehe.

Hörs efter filmen och Bella & Tyra show.

GLAD DAG IDAG!

2010-06-17 / 12:33:23
Hej på er:D

Hur mår ni? Jag mår bara bra och min försylning har gått över så nu kan jag gotta mig med en massa glass. Igår kollade jag på Vampire diaries och såg den sista (22:a) avsnittet! Ni anar inte hur spännande det var. Och äntligen kom Kathrine fram! Och Elena kommer hem och ropar på sin bror Jeremy som håller på att förvandlas till en vampyr som inte svarar. Och då hör hon någon i köket. Elena går mot köket. Och där kommer ju Kathrine stå. Och så slutade första sesongen. Nu berättade ju jag lite av det som hände i slutet men inte allt! Sesong 2 börjar i September i Usa, men den kommer senare till Sverige. Kan knappt vänta! Måste göra och tänka på något annat..

Just det! Om 13 dagar ska jag gå på Eclipse med Andrea! Det ska bli så kul:D:D (Jag säger att vampire diaries är bra men inget slår TWILIGT).

 Min syster kommer hem och hälsar på idag tror jag. Och om hon nu kommer så kan hon hjälpa mig med... Ja ni vet nog vad.

Nu ska jag gå och ta en glass och lägga mig i solen en stund. Hörs sen!

Ps. Nu har några sagt att det inte går att kommentera mina inlägg. Jag har kollat upp det men jag vet inte vad som är felet precis... Någon annan kanske vet?

smilisar test ;)

2010-06-16 / 13:07:04

Jordskalv i Västerbotten

2010-06-16 / 12:20:54

Godmorgon!

Jag blev förvånad när jag läste det här:



Ett jordskalv med magnituden 4,1 skakade på tisdagskvällen delar av Västerbotten. Skalvet orsakade inga skador men var ovanligt kraftigt för svenska förhållanden.

Skalvet hade magnituden 4,1, enligt USA:s geologiska institut (USGS). Dess epicentrum låg 8,5 mil nordöst om Umeå och 13,5 mil sydväst om Luleå och inträffade omkring 1,5 mil under marken, skriver USGS på sin hemsida.

- Jag var hemma och surfade på datorn när jag kände att det började skaka. Och det började mullra som när ett tåg åker förbi. Det höll på i 15-20 sekunder, kanske längre. Jag hann i alla fall bli förskräckt, säger Malin, som bor i östra delen av Skellefteå till TT.

- När det var över började fåglarna pipa förtvivlat, säger hon.

De första preliminära uppgifterna visar att skalvets centrum låg någonstans i området mellan Skellefteå och Luleå, uppger Reynir Bödvarsson, vid Uppsala seismologiska institut. Magnituden var runt 3,0.

- Det förekommer ungefär ett sådant starkt per år någonstans i Sverige. Och detta området är ett av de som har

mest jordskalv i Sverige.

Många ringde till polisen och undrade vad som stod på.

- Ett tjugotal har ringt och undrat vad som händer. Men det är inga skador vad jag vet, säger Dan Jones, länsvakthavande polis i Västerbotten.

Skalvet inträffade vid 22.30-tiden, strax efter att Brasilien slagit Nordkorea i fotbolls-VM.

Många hörde under kvällen av sig till TT och andra medier om skalvet. Jordskalvet spred sig snabbt över sociala medier, på Facebook bildades genast gruppen "Alla vi som kände den legendariska jordbävningen". Gruppen hade inom några timmar över 1 100 medlemmar.



Bra att inget allvarligt hände och att ingen blev skadad.

Om ni inte ser vad det står så kan ni komma till den sidan jag fick information av: http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=153785143

 

solkräm.... solskydd?:)

2010-06-15 / 17:05:26

Nu har jag solat en stund och gjort lite annat. Jag solade inte länge eftersom jag inte hitta solkrämen eller vad det nu heter:)

 Nu ska jag äta nudlar, mums. Och till det blire 7-up;) hehe.

Ps. Ville sätta in lite reklambanners på bloggen men de ser bara konstigt ut eftersom alla kommer över själva headern :(

SOL!

2010-06-15 / 14:41:08

Hej alla bloggläsare!

Idag är jag superglad eftersom solen äntligen har kommit fram! Jag tror att jag ska gå ut och sola just nu. Äntligen schans att bli lite brun! JIPPI!!!

Hörs snart!

blablabla

2010-06-14 / 14:39:32

Hejsan.

Jag vet på sista tiden inte vad jag ska skriva om precis. Jag har inte mycket inspiration till det. Och inte heller mycket motivation. Nu när det är sommarlov så har jag inget att göra. Fast det är inte så konstigt. Jag är ju forfarande sjuk och mår dåligt. Vädret är uselt. Jag har lust att åka på semester,till något varmt land. Jag vill bli solbränd oxå hehe.

Jag har alltid velat åka till Italien eller Grekland men jag vet inte riktigt varför... Men det verkar vara väldigt fint och spännande kultur där. Någon gång kanske;)

  Jag vill ha en ny header! Och en ny design! Många av dom bloggarna jag läser har för inte så längesen bytt design! Nästan alla! Och jag har den här tråkiga designen... Och som många andra säger (och så tycker jag med) att vad är det för kul med att läsa en blogg som inte ser fin ut? Fast vissa kan ju ha en fin blogg men inte alls skriver något som är bra eller intressant? Men alla tycker olika. Fast oxå att ha en personlig design. Det har jag inte just nu men såklart så föredrar jag det.

Apråpå ny design. Jag har tjatat mycket om det på sista tiden. Jag kan göra en design själv. Den blir inte lika bra som någon som verkligen kan göra bra designer men det kanke duger. Mitt största problem är nog att ta foton, att ta ett bra foto på mig själv som ser någorlunda bra ut. Och det ska ju se lite proffesionellt ut.

Haha. Vad jag babblar på om typ ingenting intressant. Jag funderar på att radera det här jag skrivit och börja om och skriva ett roligt inlägg. Eller nej jag orkar inte radera och komma på nytt just nu.

 Jag måste fota mer och visa i bloggen! Det är så tråkigt när jag skriver en massa text (oftast) och inte lägger in en enda bild. USCH!!!

 Nä det här blev ett supertråkigt inlägg... Jag kanske börjar skriva ännu mer tråkig text så jag slutar innan jag börjar igen;)

Byebye

Tvättkorgar... hehe..

2010-06-13 / 17:49:58
Goooookväll!

Jag är fortfarande sjuk, men mår lite bättre. Jag hatar vara sjuk! Specciellt när det är sommarlov! Fast det är ändå inget fint väder ute... Ni vet typiskt svenskt väder:( Mulet hela tiden. Och tex i polen, även fast det kanske regnar någon dag så är det 25+ !!! När det regnar! Och tänk det är varmare när det är sooool!

För inte så länge sen så ville jag ha det lite mysigt och la mig i ett annat rum och bäddade fint och la ett sånt mjukt fårskinn över. Datorn satte jag på och la mig ner. Och precis när jag skulle gå in på blogg.se och lite andra saker så stängs internet av? Hm... Jag visste inte varför men efter några minuter gick jag till mitt egna rum. Nu sitter jag fortfarande här och är lite besviken eftersom jag inte har mysigt i mitt rum just nu, och anledningen till det är att det är väldigt stökigt. Och anledningen till att det är så stökigt är att jag har en massa kläder och småsaker överallt. Jag fattar inte hur jag lyckas eftersom jag gör inte så mycket in mitt rum, men ändå blir det så överfullt med saker! När jag var liten var det leksaker som skräpade ner och nu är det kläder. Kanske ska jag fixa en stoooooor tvättkorg i mitt som jag kan slänga i alla kläder i? Typ en sån här:


fast den var inte så fin....


den här var inte heller så fin. Eller? Fast jag har typ ingen plats i mitt rum till den:( Jag får väll gå ner till tvättstugan då. Det är ju trots allt bara en våning ner... ;)

lite tråkigt.

2010-06-12 / 16:57:48
Hej på er!

Första dagen på sommarlovet kan man säga!:D Trevligt! Men ändå inte. Här kommer anledningarna:

- Det blåser och regnar ute! Jättefult väder! Det är sommar, det ska vara sol och bad inte regn! :(

- Jag är sjuk! Ja? Jag är sjuk första dagen på sommarlovet och sommarn. Min näsa är tätt och har jätteont i örona :(

Fast en sak är bra! Eller nej två! Eller tre! Som jag tänker på just nu! Fast det finns en massa mer!

+ Jag tillfrisknar säkert snart och kan äta en massor av glass! Fast idag gjorde jag ett undantag och åt två eftersom jag var lite arg hehe.

+ Man kan lägga sig när man vill! (nästan) och gå upp när man vill!

+ Jag ska på Eclipse (3dje filmen av Twilight) med Andrea! Hennes blogg hittar ni här! www.kallamejdea.blogg.se


Idag har jag hjälpt min bror att göra kokosbollar! Och vi ville ha många så vi gjorde trippelt så mycket! HAHA:P 

  Igår hade jag ju som sagt skolavslutning och myskväll i torp skola. Det var faktiskt ganska kul där:D! Men skolan var lite scary kan man säga, så tom typ. Dom stängde den skolan 1997. Alltså det året jag föddes. Vi åt tacos,godis,chips,marängschwiss och drack olika drickor. Vi hade tävlingar oxå. Jag och alicia orkade inte att sova över där så vi åkte hem runt 11... 

Åh. nu varenda sekund måste jag snyta mig! Och det kommer bara från ena näsborren! Haha. Nu är jag lite äcklig... Apoteket är inte öppet idag så jag kan inte åka å köpa nässpray! Snyft :/

 Men jag överlever!



 

torp skola

2010-06-11 / 17:54:37
Hej på er!

Äntligen är det sommarlov! Och det är roligt och bra:D Vi fikade innan vi gick till kyrkan med hela klassen. Det blev saft och olika bullar. Jag orkar faktiskt inte skriva så mycket nu hehe, men snart ska jag kolla en stund på tv och sen efter ska jag till Torp skola och möta alla andra från klassen och ha en liten myskväll kan man säga. Med marängschwiss,tacos och godis!

Men vi hörs nog imorgon eller lite senare;)

en kortis igen

2010-06-10 / 21:53:22
Ska sova nu, kommer många bilder av skolavslutningen och så imorgon!;)

Har hunnit med en massa så ska nu sova godnatt

Det är inte så fint väder ute just nu.

2010-06-10 / 16:46:11
Hej på er.

Jag vill säga er en sak. Eller nej det ska jag inte. Det kanske ni får veta någon annan gång...


Hej allesammans!

Hur mår ni? Jag mår bara bra och just nu kollar jag på en film som heter Maid in Manhattan. Idag i skolan hade jag först svengelska och då fick vi göra en liten ''afternoon tea'' som vi fick göra sandwiches alltså specciella smörgåsar, engelskt té, goda små engelska kakor och cupcakes. Det var gott! Sen så var det rast och efter fick vi städa och rensa hela bänken och slänga papper, skrivböcker mm. På lunchen hade vi fiskburgare hehe. (fisk med hamburgarebröd). En lunchrast och sen så fick vi kolla på film. Sture (min lärare) kom in i klassrummet med glassbåtar som vi fick medans vi kollade på filmen.

  Jag måste göra mig i ordning för imorgon, så nu ska jag måla naglarna och en massa sånt. Hare bra så hörs vi lite senare.

Ps. Det är lite mulet väder ute:( Att värmen inte kan hålla kvar? Kommer det här att bli en regnig sommar detta året oxå? Hoppas INTE det.

Bara en liten grej..

2010-06-09 / 22:14:12
Innan jag lägger mig så ville jag bara säga att jag har skaffat en tillfällig design. Det hände något med den sista designen jag hade, så det får bli den här i några dagar! :)

Godnatt!

Bloppisen är här;)

2010-06-09 / 21:55:50
Godkväll!

Ett svar på en fråga jag fick in i förra inlägget:

michelle om Ragnerud avklarat!:

och när kommer bloppisen upp idag ? xd


Svar: Den kommer upp precis nu!:D

Jag visar upp 7 stycken plagg idag och så har jag bestämt att imorgon kommer nästa omgång. Med lite andra kläder. Det blev visst inte bara byxor/shorts idag utan det blev lite blandat.




Plagg 1. En vit kort jeanskjol som jag har använt ca 2 gånger så den är nästan oanvänd. Storlek 170, (ganska liten i midjan).
 Pris 30 :-



Plagg 2. En vit polo av märket Hummel. Nästan aldrig använd, men har en (knappt synlig) fläck. Storlek M.
 Pris 20 :-



Plagg 3.Blommiga shorts. Har använts ganska mycket. Storlek 170. (liten i storleken).
 Pris 15 :-

Plagg 4. Rosa shorts. Har små silver-kristaller på sidorna. Storlek 164.
 Pris 25 :-

Plagg 5. En vit lång munkjacka med silvriga & svarta mönster. Använt max 5 ggr. Storlek S/M.
 Pris 40 :-.



Plagg 6. En Rutig svartvitrosa klänning med skärp och knappar. Använd ca 5 ggr. Ser lite rak och konstig ut på bilden men den är väldigt fin tycker jag. Storlek 170.
 Pris 40 :-

Plagg 7. Gula Trefjärdedels jeans. (alltså sån längd som på piratbyxor)  Har 2-3 små fläckar. Storlek 170.
 Pris 20 :-


Om ni är intresserade av några/något av plaggen eller har frågor så kommentera eller skriv ett mejl till: [email protected]

Ragnerud avklarat!

2010-06-09 / 16:41:59
Hejsan på er alla:)

Jag har nu kommit hem från ragnerud. Det var inte så specciellt kul men det är iallafall roligare än att jobba med en massa böcker istället:D Jag orienterade med Michelle. Vi fick 8 rätt! Och vi hade 9 kontroller men missade en. Jag är ganska bra på orientering tycker jag själv och jag pekade och sa tex: Nu ska vi gå dit till vänster och upp för den kullen och sen kommer det en liten grusväg! Hehe;).

Vet ni vad? Jag ska göra två delar av bloppisen! Eftersom jag måste göra några nya bilder på vissa, och jag har kamera men har inte usb-adaptern (man ska ha den till att föra över bilder) som pappa lånade när han skulle åka.Han är utomlands just nu men kommer snart hem. 
  Så idag visar jag upp ungefär hälften av kläderna. Det blir kjolar/shorts/jeans/byxor och nästa gång blir det tröjor/linnen/t-shirts.

Ska nu fylla min iPod med ny bra musik!

Ragnerud imorgon;)

2010-06-08 / 21:58:54

Jag la in ett inlägg förut men det publicerades inte. Aja, sånt händer ju ibland hehe. Bloppisen skulle jag visa idag men när jag kollade igenom vissa bilder på kläderna så ville jag göra nya bilder på dom (bara runt 3-4 stycken) så bloppisen kommer imorgon och det lovar jag verkligen!

Imorgon ska skolan till Ragnerud, det är ett badställe ca 10-15 km härifrån och vi ska orientera och sen så kan man bada,fiska och fika. Så det blir nog kul! Vill inte att det ska regna eller så men det ska inte vara för soligt heller för jag gillar inte att orientera när det är varmt. Så snälla väderguden, gör så att det blir medelväder imorgon! Medelväder? Nytt ord i min ordlista hehe.

 Men nu ska jag lägga mig för vill vara lite pigg imorgon.

 

Godnatt!

 

Film

2010-06-08 / 15:15:17

Jag är hemma nu!

Har kommit hem och matade precis alla hundar/valpar. Nu ska jag se på en film. Men vilken? Här kan ni snabbt kommentera vilken film jag ska se på:





 

Vilken av dom här tre filmerna tycker ni jag ska se på nu? Skulle varit trevligt om någon svarade snart hehe.;)

Inlägg i skolan;)

2010-06-08 / 11:15:15
Hej på er alla!

Just nu sitter jag här vid datorn i skolan. Snart ska vi ha religon och så men först har vi matematik nu. Fast jag är redan klar med det man skulle göra. Ville bara säga det just nu. Tar bussen hem och är hemma runt halv tre.

Men ska kila nu så vi hörs!

Kvällsinlägg

2010-06-07 / 22:02:12
Jag har kollat igenom bilderna och kollat på Tv så nu ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna. Vi hörs ju som sagt imorgon efter skolan ca klockan 3:D

Sömnig är jag så Godnatt!

fixat bloppis nu. Ni får se bilder och priser på Tisdag (imorgon)

2010-06-07 / 20:41:14

Godkväll!

Gissa vad min vän hjälpte mig med idag? Jo med min bloppis! Kläderna jag har till salu passade henne:D Tänk att alla gjorde det oxå? Eller a, några enstaka som var lite förstora. Men det var bra eftersom man ser bättre om någon har på sig plagget än att man tar kort när det hänger på en galge hehe. Skrev jag rätt nu? GALGE? Eller är det galje? Hm... måste kolla upp det. Självklart gjorde vi andra saker oxå! Inte så att vi bara satt och grejjade med bloppisen. Sen så har hon oxå hjälp mig att diskutera priserna. Dom kommer ligga mellan 10-40 kr!:) Sen så kan man pruta några kronor om man nu vill;)

Iallafall. Nu för jag över bilderna jag gjorde och ska nu kolla igenom bilderna.

Just det. Ska nu se på ett program på Tv:n så vi hörs efter!

färgglatt

2010-06-07 / 15:41:06
Hej på er alla!

Just nu är jag med en vän så jag kan inte blogga just nu men det kommer ett inlägg till kvällen.

Byebye;D

''sömntuta'' mammas förslag på rubrik

2010-06-06 / 22:54:44
Hej:D

Jag är världens sömnigaste så jag ska sova nu!

Hejdå!

Mobilblogg

2010-06-06 / 15:36:29

Hej allesammans ! Nu testar jag att mobilblogga :D nu framöver kan jag skriva i skolan ibland haha. Har inte mycket mer å säga så hörs sen !

6 Juni - Lite info

2010-06-06 / 14:50:05
Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma!:D

Som sagt var jag på hundutställning och det gick bra. Domaren gillade inte stora och starka huvud? Den här rasen ska faktiskt ha starka huvuden och ganska muskulin och stark kropp! Så ska en renrasig Amstaff se ut! Menmen.. Jag ska göra en kategori som kommmer att heta Utställningar'' eller något liknande och där kommer jag skriva om dom utställningar jag kommer att vara på det här året och framöver. Jag orkar inte skriva alla utställningar jag har varit dom åren före eller så för det orkar jag inte. Men det kommer oxå att vara bilder och info om mina hundar;). 

 Eftersom utställningen bara var i Vänersborg och det är bara 40-45 km härifrån så var det ju väldigt nära. Efter så åkte vi en snabbis till Överby som ligger i Vänersborg/Trollhättan och jag hade inte så mycket tid men jag hade lust att vipsa in på Gina Tricot och se om den t-shirten som jag ville vara fanns än. Eftersom den är en nyhet. Och den fanns! Dom la upp den igår eller i lördags och idag var det 3 stycken kvar av den! Och min storlek fanns så jag blev glad och köpte den:D Här kommer en bild på den:



Visst var den fin? Snygga färger oxå. Pastell!

Fin godnatt skylt jag har gjort va?:D

2010-06-05 / 23:18:08

Har precis kollat på White Chicks med mamma och nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska på hundutställning:D. Ville bara säga att det komme ett snabbt inlägg på morgonen imorgon och kanske två lite senare på kvällen. 

Hörs!



Fanta..

2010-06-05 / 20:27:13

Inget förslag på en tävling? Synd... Jag får väl hitta på något själv då:)...

 Nu sitter jag här och väntar tills min Fanta kallnar.. Haha,jag tänkte faktiskt lägga den i frysen men det blev kylskåpet. Nä. Nu har jag väntat tillräckligt. Jag ska hämta den nu!

5 minuter senare...


Men tusan? Vad är det här? Den är ju inte kall? :( Aja, får dricka den ändå... Snyft.

Haha, såg precis att jag fick en kommentar:

Postat av:

- palla sims ..

2010-06-05 @ 20:01:48
URL: http://mereiforpresident.blogg.se/ 

 Svar till den frågan: Ja, jag ''pallar'' sims;) så nu vet du!

En liten rolig sak!

2010-06-05 / 15:12:45

Jag har tänkt lite på olika saker... Tex,

Ni kan komma med förslag på vad man kan vinna så startar jag en tävling på måndag! Så kommentera!

Nu ska jag spela The sims 3. Det var längesen!:)

ska åka nu:)

2010-06-05 / 12:56:46

Hej på er allesammans!


Jag vill bara säga att jag ska åka till ett ställe nu så jag kommer hem cirka klockan halv 3 eller 3.

ses så länge

Uddevalla

2010-06-04 / 22:44:15

Hallå!

Just nu är klockan runt 20 i 11 och jag är faktiskt ganska trött! Jag kan ju säga att jag inte skrev något inlägg idag eftersom jag var i uddevalla och skulle träffa Monika och hjälpa henne med att köpa en doppresent eftersom hon om några dagar ska på dop. Sen så var jag hos henne och käkade:D En väldigt trevlig dag.

Jag ville oxå säga att min t-shirt har kommit och den var jättefin! Finare än på bilden tillochmed! Tack så mycket Vira! Är så glad!:>

 Har inte så mycket mer att säga just nu så vi ses imorrn:) Godnatt

Billiga och snygga saker:D

2010-06-03 / 22:23:24

Godkväll!

Nu ska jag visa er 3 saker som kommer från H&M:

Bruna gladiatorliknande sandaler! 99 kr

Fin svart väska med små nitar, 149 kr


Klänningen tycker jag bäst om! Den lixom säger SOMMAR OCH SOL! FÄRGLAD! haha. Och den är billig! 49 kr! Ville beställa den på internet men jag väntar nog istället tills den finns att köpa i butik.


Eftersom mamma tjatar på mig att jag måste göra mig i ordning tills imorgon så ja, nu säger jag Godnatt!

3 Juni

2010-06-03 / 15:03:01

Hej på er!

Just nu är jag hemma idag eftersom jag hade fruktansvärt ont i magen på morgonen så jag stannade hemma. Jag mår bättre nu så jag gick ut och fota lite. Det blev inte många bilder men några iallafall! Visar er nu några!













:) det blev inte så många som sagt men här har ni!:D

Ska nu grejja lite inför loppisen!

Är med och tävlar;)

2010-06-02 / 22:18:56

Jag ville nu säga att jag tävlar om en design hos Jezzi i www.hofosho.blogg.se bloggen!

Hoppas jag vinner:D!

 

Men nu ska ja sova som en stock! Byebye!

Nyheter!

2010-06-02 / 19:47:31

Nu är jag äntligen hemma!

Jag tog ju en lååång promenad och den var bra för både mig och hunden men det var så varmt! Iaf, idag har jag varit i skolan och grejjat lite och sen mötte vi våra nya klasser och några lärare/mentorer, sen så fick man bekanta sig med sin klass och vi gick en liten rundtur i högstadiet. Fast rundturen var inte så spännande eftersom vi på valboskolan har ju redan varit där flera gånger... Men men!

Och vet ni vad? förut när jag kom hem så satte jag mig (som alltid) vid datorn och kollade igenom en masssa bloggar... Och vet ni vad jag såg? ATT JAG HAR VUNNIT EN HELLO-KITTY T-SHIRT HOS www.kandylandy.se !!!
 Jag såg mitt bloggnamn uppskrivet på hennes blogg och blev överlycklig! Har ju aldrig vunnit något förut.

Japp, det jag oftast stör mig på (mig själv i det här fallet) att jag inte ofta lägger in bilder på bloggen! Och det är ju tråkigt! Jag förstår verkligen om tex någon annan än mig tycker det, för vad är en blogg utan bilder? Inte så rolig... Men jag ska börja fota mer nu till sommaren! Det lovar jag!

Sen två saker till! Den första är om bloggdesignen,min syster ska ju hjälpa mig med den och lite sånt, men hon jobbar och så,så vi får se när designen ändras! Men eftersom det är Juni nu så är det ju en sommardesign som gäller! Den kommer nog bli bra. 
  Den andra saken är om min bloppis, ifall någon undrar då, så ska jag ta kort på olika kläder imorrn och sätter in här på bloggen! Det kommer stå i vilket skick det är, vilken storlek och pris såklart då!

Det var allt jag ville säga just nu. Mamma har bakat bullar så nu ska jag tjuvsmaka på en.

brb!

2010-06-02 / 17:37:02

Haha.Hatar att skriva sånna här inlägg... Alltså så korta! Men jag ska på långpromenad med min vovve!

Hörs efter! Och ska berätta en rolig sak sen! :>

gott

2010-06-01 / 18:34:17
Så.... halvklar!

Nu tar jag en liten paus och äter lite glass..


Mums.... Haha. Efter glassen ska jag börja slita igen!:)

Städning

2010-06-01 / 17:07:20
Ska städa nu!;D

brb