Historian om skrivaren.

2011-02-27 / 21:48:30
Godkväll alla bloggläsare!

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Bara suttit och skrivit klart kriminalberättelsen (som inte tog så lång tid) och sen renskriva den (ca 9 sidor) på datorn (som tog flera timmar).

Och sen tänkte jag skriva ut. Men det gick inte, jag testade olika program och testade olika färger,la in mer papper,tog mindre/större text men det gick inte. Jag satt där och försökte klura ut hur jag ska skriva ut berättelsen. I 2 timmar! Sen efter det tänkte jag, herregud, den skriver ju bara ut vitt hela tiden! Och det brukar ju komma upp en ruta och stå ifall det är för lite färg kvar i patronerna eller så men nej! Så jag tänkte, aja skitsam. Men jag öppnade ''patronuckan'' i skrivaren och ville kolla ifall det verkligen var slut även fast det inte stog något. Och jag blev överraskad när jag såg att det inte fanns något där inne! Ingenting! Inte ens en tom burk! Inget! 

Och jag vet ju att jag aldrig har tagit ut dom så jag frågade pappa ifall han hade tagit ut dom eller så,men nej, det var inte han... Höhö.. Det måste nog varit min hund som tog ut dom :P

Ska nu kolla på ett avsnitt av någon serie innan jag lägger mig. Jag måste njuta av dom sista timmarna av den här dagen! För imorgon är det skola igen! ;(

*Suck*..

2011-02-26 / 22:35:04
Måste skriva på en kriminalberättelse som ska vara klar och inlämnad senast på måndag. Själva berättelsen går ganska bra men jag vet inte hur jag ska lyckas få in alla ord som ska vara med... (jag vet inte ens vad vissa av dom betyder) JOBBIGT.

polisanmälan
förundersökning
åklagare
gripande
anhålla
åtal; väcka åtal
rättegång
domstol
tingsrätten
försvarsadvokat
namndemän
påföljd
vittne
domare
slutplädering
dom

Please help me??? Hehe:P

Sen så är jag lite efter i matten oxå, så jag satt mig och gjorde några tal och sen fick jag typ hjärnsläpp så jag tänkte att jag skriver lite mer på kriminalberättelsen istället men det går även ganska segt...

Bra att jag imorgon att göra klart det här oxå...

Godnatt allesammans!♥

Salt

2011-02-25 / 19:44:47

Hejsan allesammans!

Lägger upp bilder & video imorgon eftersom min kamera är urladdad så jag måste ladda den först. Ska nu ha en liten myskväll och kolla på filmen Salt. Någon av er som har sett den?:)

Nice day

2011-02-24 / 23:50:41

Godkväll allesammans!

Har haft en superolig dag idag, shopping+bowling blev det (bilder/video visas imorgon) och nu sitter jag här och bloggar medan mamma och Monika förbereder goda smörgåsar :) Snart ska vi även se på Knight and Day och mysa lite.

Hörs imorgon!

rolling-bowling

2011-02-23 / 14:36:27

Har varit hos tandläkarn idag, dom kollade på mina tänder,gjorde några röntgenbilder, pratade lite och sen gav dom mig den äckliga banansalvan som smakar usch.. Hehe... Jag hade inga hål, men en tand har jag haft ont i ganska länge när jag tex äter väldigt surt/sött godis eller när jag dricker något kallt. Men dom kollade och tydligen så var det påväg att bli ett hål men inget riktigt hål som man ska borra i, så dom sa att vi skulle köpa någon ''speciell'' flourskölj som ska hjälpa, men jag ska komma dit om några månader och se ifall det har förbättras eller inte. (Trevlig information) hehe..

Nu ska jag gå in på Sf-bio och se om det är någon bra film som visas nu, (hoppas det, för vill gå på bio imorgon).. Eller så blir det bowling.

Har ni något tips på en bra film på bio?;)

Update: Vill se Sanctum 3D men den är från 15 år, (jag fyller 14 snart) och jag vet inte om dom kollar legitimation eller så. Någon som vet ifall dom kollar? :)

Vilken latmask jag är

2011-02-22 / 22:24:23
14 dagars ''bloggpaus'' har jag haft om jag har räknat rätt. Wow, det var en ganska lång tid... Fast jag har ändå inte gjort så värst mycket på dom här dagarna, det har varit skola och nu är det äntligen lov, och gissa vad gör på mitt sprortlov?

Ingenting! Absolut ingenting. Eller jo, jag äter,jag sover och jag sitter vid datorn jättelänge och kollar på True blood (en serie som jag har kollat på ganska mycket nu höhöhö). En riktig latmask.
  Och det är klart, man borde göra något roligt på ett lov, men min mamma jobbar, min pappa jobbar och dom flesta av mina vänner som jag umgås med är utomlands eller åker skidor någonstans uppe i Sverige.
Men jag ska iallafall till Uddevalla (eller göteborg) och shoppa på fredag! Så det lär ju bli kul:) Är oxå sugen på att bowla och se på bio, a, det får jag allt hinna med.

Haha, kom precis på en sak. Förut käkade jag en massa godis och imorgon ska jag till tandläkarn. Smart va?:D
AWESOME. Höhö jag stör mig på det ordet. Och speciellt när vissa försöker ''vara coola'' och skriver AZUM istället för AWESOME. Nämen omghhkp vad jag babblar på.. Är nog för trött av allt latande dom här sista dagarna..

Får allt göra något roligt imorgon... YESYESYES :)

Bloggpaus

2011-02-09 / 21:54:25
Bloggpaus några dagar.

Kramar :)