28 April - Hårtips

2010-04-28 / 20:09:45
Hej på er allesammans!

Jag var precis ute med hunden och nu tänkte jag slänga in ett inlägg.
 Idag har jag varit i skolan och haft en massa ämnen,och sen så mådde jag ganska dåligt när jag kom hem... Men nu mår jag iallafall bra:D!

Igår var jag på torp och eftersom jag snart fyller år så köpte mamma lite presenter till mig och så:D Dagen jag fyller år ska jag visa er det jag fick åså.    Nu till en helt annan sak:

Ebba i http://chickenbitch.blogg.se/ bloggen undrar om någon har ett tips om en bra hårspray, och jag har ett bra tips:

Got2b's gula hårspray på bilden som är jättebra! Och den klibbar inte utan gör en fin stadga åt håret och håller fast frisyren man fixat.

26 April - ett snabbt inlägg

2010-04-26 / 22:50:46

Hejhopp allihopa:D

Nu har jag lovat mig själv att vara i sängs denna tiden så jag kan sova längre,men det blir inte så. <--- haha?? 
 Aja, men jag ville säga att jag inte har gjort så värst mycket idag, i skolan kollade vi på en film som hette Kid Svensk,och sen nästa lektion hade vi engelska å sen slöjd.Jag som hatar måndagar för att dom är så långa och tråkiga, men inte den här! I skolan gick det som sagt snabbt, och sen så följde jag med Linda hem.

Och innan jag avslutar inlägget så tänker jag visa er en t-shirt som jag tycker om:
 Så gullig! och en hel del andra söta t-shirtar finns att hitta på sidan---> http://www.phoenixtshirt.com/ kolla in! (själv har jag jättemånga favvo-t-shirtar där)

Men nu ska ja gå och lägga mig. Pusshej leverpastej♥

25 April - Adobe photoshop cs4

2010-04-25 / 16:53:49

Hej allesammans!

Jag har inte uppdaterat på ca 5 dagar men interneten har varit lite knäpp.
  I alla fall, just nu håller jag på att lära mig photoshop. Min bror köpte en skiva till mig och det fick jag oxå i en tidig födelsedags present:D (som ni nog vissa vet att jag fyller år om 13 dagar). Nu till en annan sak!


En ny design skulle jag göra och om inom några dagar kommer den troligtvis vara klar eftersom jag har photoshop nu. Idag ska jag börja med den. Men det blir nog mest att jag kommer att skriva ner hur den ska se ut, vilka färger jag ska ha i headern,bilder,bakrundsfärger osv... Nu kom jag just på att jag måste ladda min kamera så jag kan fota lite bilder.

Och Wendy min valp, bara så ni vet, hon heter ''Xena''. Vi har kallat henne för Xena ända sedan hon kunde höra, och hon lystrar bara till det så nu kallar ja henne bara namnet Xena:D Slänger in en bild på henne sen.

Dagens citat: ''Lev varje dag som om det vore din sista''.

Underbar klänning:D

2010-04-21 / 13:12:25
 

20 April

2010-04-20 / 22:22:32

Hej alla bloggläsare!

Jag har inte haft tid att blogga idag men några inlägg kommer imorgon kan jag lova er. Jag har inte så värst mycket att skriva. Men snart måste jag gå och lägga mig iallafall, är väldigt trött idag förstår ni.

Skriver mer imorgon:)

19 April

2010-04-19 / 14:41:45
Hej bloggen:D

Det är måndag idag, och jag är fortfarande sjuk... I alla fall, nu ska jag städa lite i mitt rum så man kan gå förbi åtminstonde. Sen så tänkte jag kanske klistra på en massa bilder och plakater på mina garderobsdörrar. Hoppas att det blir bra.

Hoppas jag oxå hinner att börja på den nya designen lite. Nu till en annan sak, vet ni att jag fyller om 19 dagar? Jag kan knappt tro det:D

tillfällig bloggdesign!

2010-04-18 / 23:35:48


Sålänge kommer att bloggen att se ut så här dom närmaste dagarna, innan jag fixar en ny bloggdesign:D

18 April

2010-04-18 / 21:50:57

Hej.

Jag har inte orkat blogga idag, jag har bara lyssnat på en cdbok och legat i min säng hela dagen. Jag är fortfarande sjuk men jag har blivit lite bättre nu. Funderar på om jag ska till skolan imorgon, hm.. får se hur jag mår på morgonen. Jag skulle igår städat mitt rum men sen så tänkte jag att jag skulle göra det idag istället. Det blev inte av tyvärr :( Men jag har funderat på en sak. Vet ni vad?

En ny bloggheader! Det skulle verkligen behövas. Egentligen en hel förändring, inte bara bloggheadern. Men jag har inga idéer hur den ska se ut. Jag vill ju att den ska se annorlunda ut och sticka ut lite. Jag har haft några designer bara, och alla gjorde min vän Andréa, vill ni komma in på hennes blogg så hittar ni den i mina länkar där det står ''Andréa♥''.

Fast nu vill jag göra en helt egen design, en som jag själv gjort. Som sagt så har jag ju brist på idéer så jag tänkte fråga er,      Hur tycker ni att min design ska se ut?

Hoppas att ni kan ge mig inspiration:D



Är sjuk...

2010-04-17 / 22:00:43

Hej;)

Jag har mått riktigt dåligt idag så jag har inte orkat blogga men en sak tänker jag visa er, som jag köpte på internet för ett tag sen:

 

Jag blev jätteglad när paket med Conversen och ögonskuggspaletten kom hem till mig för ca en vecka sen! :D


Men, nu vill jag visa er hur stökigt mitt rum ser ut:



Jag vågar inte visa er! hehe, det är så stökigt och fult så jag visar bara min lilla gulliga valp Wendy som gör att bilden ser bra ut iaf:) 


Sen så har jag börjat och kolla på Americas next top model cycle 14. Cycle 13 visas nu på svensk tv, men jag kollar på internet istället.    Vad har ni gjort under dagen då?

17 April

2010-04-17 / 12:35:56
Godmorgon alla bloggläsare!

Jag tänkte bara skriva ett litet inlägg om att jag är sjuk:( Idag specciellt är jag jättesnuvig, har ont i halsen och hostar stup i kvarten.   Nu ska jag iaf äta frukost och dricka varm te:D Och svälja tabletter..

Ett inlägg med en video kommer lite senare;)


Några småfynd

2010-04-16 / 19:32:36

Ville precis bara säga att jag (för ca en vecka sedan) hittade jag en gratis sida som man får mer läsare på:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Sylvia        <--- Bli medlem! Man får betydligt mer besökare;) Justdet, en annan sak, aaah! Nu kom jag inte på vad det var... Men för att inte göra inlägget så tråkigt så ville jag visa er vad jag köpte idag på den lilla marknaden i centrum:

 
En ny liten spegel, den var billig och bra:D

 och ett set med: 1 eyeliner-pensel, 1 suddpensel, 1 ögonskuggsborste, 1 rouge/bronzer borse och 1 ögonbrynsborste. Runt 20 kr för setet, först trodde jag att dom skulle vara dåliga och ha dålig kvalité men dom är superbra! Rekomenderas.


Sen så tänkte jag säga att jag hittade mina foppatoflor som jag köpte förra året och hade typ på mig en gång sen försvann dom, men jag rotade i skohögen uppe på vinden och där var dom! Blev superglad:)




Ps, ett till inlägg kommer lite senare!





16 april

2010-04-16 / 17:58:49

Hej på er!

Hur har ni haft det? Jag har bara haft det bra, förut var jag i skolan och efter det gick jag till centrum och träffades med mina föräldrar och sen åkte jag hem. Här sitter jag 3 timmar efter och skiver ett blogginlägg:D

Men nu ska jag kolla på tv och efter det ska jag visa er en rolig sak som ni kommer att se bilder på.

15 April

2010-04-15 / 22:09:15

Hallojs!

Jag är tråkig eftersom jag inte uppdaterar ofta men men..   Iaf, snart ska jag sova, det jag inte fattar med mig själv är att jag skriver inlägg precis innan jag ska lägga mig? varför? hm, de vet jag faktiskt inte själv!

Men det har hänt ganska mycket saker som jag ska visa lite bilder på imorrn;)  Men innan jag går och lägger mig så måste jag lyssna på min cd-bok:D

hejdå

 

 

iiiiiiiih!!!

2010-04-11 / 23:04:10
Innan jag går och lägger mig så vill jag bara säga, Jag kolla precis statistiken och såg att jag har fått mycket mer besökare!! Det är ju jätte jätte bra!     
Nu är jag glad :D


iiiiih:D:D hehe.. Många inlägg kommer imorrn och framöver!

Nu säger jag godnatt!

11 April

2010-04-11 / 22:59:47

Godkväll:) eller snarare godnatt!

Snart ska jag gå och lägga mig men först tänkte jag säga lite som har hänt/ska hända.

1. Hela veckan hardet varit påsklov, jag har inte gjort så värst mycket.. eller jo, ätit en massa god mat och så, sovit över hos Linda men mesta tiden har jag bara slappat... I fredags var jag och shoppade lite i Överby Trollhättan, (jag är HELT pank, så mamma fick sponsra mig lite;) som vanligt). Det jag köpte (kläder) ska jag ha på mig imorrn till skolan så jag lägger upp lite bilder när jag kommit hem.

Det här blev ett kort inlägg men jag ser och känner att jag måste uppdatera mer på bloggen eftersom jag har ganska många nya besökare så ja... Iaf nu ska jag sova,

Hejdå<3

7 April - En liten tävling

2010-04-07 / 17:45:29

Hallojsan;D

Nu tänker jag ha en liten tävling om vem som gissar rätt på vilken färg jag kommer att ha på mina converse:)
     Här kan ni rösta:

Vilken färg kommer jag ha på mina Converse?

Och den som vinner kommer att få en länk här på min blogg!

mums:P

2010-04-05 / 15:13:24

Hallojsan!

Just nu sitter jag och Wendy i min säng och ska se på En prinsessas dagbok alltså 1:an. Och så käkar jag glass nu fast jag skulle spara det tills filmen börjar hehe..

Jag skriver mer efter filmen!


5 april

2010-04-05 / 11:54:22
godmorgon alla bloggläsare!

Det är redan 5 april! Och om precis 33 dagar fyller jag 13 år!!:D
 Hehe, men precis nu åt jag frukost så jag är pigg och glad. Och strax ska jag ut på en promenad med min valp Wendy, och precis nu kom jag på att igår fyllde hon 4 månader! hehe... Wendy ligger och väntar på att vi ska gå ut så jag får nog snabba mig.Men vi ses efter promenaden!

pusshej leverpastej<3

4 april

2010-04-04 / 21:26:00

Godkväll allesammans!

Jag har ingen lust att uppdatera mycket, och jag har lovat att jag ska bli bättre och nu lovar jag ännu en gång att jag ska sjärpa mig hehe:) Jag har väldigt mycket att berätta och att visa så det ska bli kul att blogga lite mer framöver.

Iaf, Just nu lyssnar jag på cd-boken ''Om jag kunde drömma'' alltså twilight. Men strax ska jag se på en film som jag faktiskt inte kan namnet på ehe:P

Men klockan är ganska mycket så jag skriver mer imorrn istället.

Pusshej<3

gäsp.

2010-04-01 / 00:16:48

Hejsan allesammans!

idag har jag varit i skolan och jag hade Matematik,engelska, idrott, religon och ngt mer;) Vi har typ nyss börjat med religon men det är faktiskt inte så dumt tycker jag. (iaf bättre än historia) hehe... Men men, efter skolan gick jag till biblioteket och läste lite och sen kom mina föräldrar och hämtade mig och vi åkte till min syster monika och hämtade henne och åkte till torp. Vi var bara där en kort stund och så men jag köpte en ny puder och ett par rosa snygga leggins som jag precis provade och såg att det var typ strumpbyxor kan man säga xD. Och sen så köpte jag en ny hårsprey från got2b. Sen så åkte vi och åt pizza. Och efteråt så åkte vi till Monika igen och hon gav mig en Dipliner/eyeliner (som var ny eftersom hon inte använde den) och sen så köpte hon ett nagellack som jag oxå fick;D

Jaop, men nu är klockan kvart över 12 så jag ska nog sova nu haha...

Pusshej<3