29(!)Mars

2011-03-29 / 21:15:18
Sitter här vid datorn med mamma och kollar på youtube. Visar henne olika klipp om tips på hemgjorda hårinpackningar och ansikts-skrubbar. Jag skrev upp några saker som jag vill köpa så jag kan visa er hur man gör dessa coola och billiga inpackningar och skrubbar (eller så lägger jag in några stycken Youtube videos istället). Vi får se!

Ska nu tvätta av sminket,tvätta mitt ansikte, borsta tänderna och läsa någon mysig bok och sen lägga mig och sova.

Kram!

Boy you're an alien, your touch so foreign.

2011-03-22 / 23:16:14
Hittade precis den här låten:) Tyckte först inte om den så jättemycket men nu när jag lyssnar på den om och om igen så märker jag att den faktiskt är ganska bra. Finns två versioner av låten, en med bara Katy Perry som sjunger och den andra sjunger hon och Kanye West tillsammans. Tror nog att jag gillar orginalet mer, för tycker inte att Kanye passar in så värst mycket :P

Det bästa:

''Your from a whole 'nother world
a different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go

Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction''




Vad tycker ni? Lyssna;)

Katy Perry - E.T. (Original)



Katy Perry ft. Kanye West - E.T.



You're so hypnotizing
Could you be the devil
Could you be an angel

Your touch magnetizing
Feels like I am floating
Leaves my body glowing

They say be afraid
You're not like the others
Futuristic lover
Different DNA
They don't understand you

Your from a whole 'nother world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go
Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Your so supersonic
Wanna feel your powers
Stun me with your lasers
Your kiss is cosmic
Every move is magic

Your from a whole 'nother world
A different dimension
You open my eyes
And I'm ready to go

Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

There is this transcendental
On another level
Boy, you're my lucky star

I wanna walk on your wave length
And be there when you vibrate
For you I'll risk it all
All

Kiss me, ki-ki-kiss me
Infect me with your love and
Fill me with your poison

Take me, ta-ta-take me
Wanna be a victim
Ready for abduction

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Extraterrestrial
Extraterrestrial

Boy, you're an alien
Your touch so foreign
It's supernatural
Extraterrestrial

Godnatt allesammans, nu ska jag sooova♥

Ketchupo-holic

2011-03-22 / 20:48:50
Jag B-O-K-S-T-A-V-L-I-G-E-N suger på att uppdatera min blogg. Typ inte ens ett inlägg per dag (och oftast ganska kort)... Inte bra! Själv tycker ibland jag att vissa bloggar är tråkiga när dom inte alls uppdaterar ofta... Men jag ska bättra på mig ska ni se! Jag lovar den här gången! Nej jag lovar inte förresten (för om jag gör det så kommer jag inte att uppdatera alls vilket inte är så värst bra) så jag lovar inte, hehe:)

Sitter här nu och mumsar på pommesfrites och doppar dom i mycket ketchup, mums! Jag är en ''ketchupoholic''. Haha nytt ord;) Ska sätta mig vid teven och njuta av ledigheten.. (Jag har hemstudiedag imorgon och är ledig Torsdag,fredag och såklart helgen med, Gr8!)

Kram

Honkeydonkey

2011-03-20 / 23:15:04

Har inte haft en till bloggpaus ifall ni undrar, var bara inte inne på datorn:)

Uppdaterar något imorgon efter skolan. Å nej.. Skola imorgon = INGEN SOVMORGON... Haha.. Måste sova nu, godnatt!

P.s. Jag bara hittade på rubriken, ville inte skriva något vettigt^^

Jag bestämde mig för att göra något åt bombnedslaget :p

2011-03-15 / 22:35:45

Före: Cencurerat... Haha.. (Jag hade smink överallt, och ingen plats)

Så igår sysslade jag (och pappa) med det här...




En liten byrå som jag nu förvarar allt mitt smink i, praktiskt och bra :)

Efter:


Mycket mer plats nu oxå.





Ska sova nu, godnatt!♥







Pretty Little Liars

2011-03-14 / 19:14:14
Jag hittade för några dagar sedan (på youtube) en serie som heter Pretty Little Liars (den har inte visas i Sverige än vad jag vet),och den verkade intressant så jag tänkte att jag skulle kolla på ett avsnitt idag. Jag blev helt indragen i första avsnittet! Lite kortfattat om vad serien handlar om, (tog info från den första boken):

Mystiska meddelanden från signaturen A sprider skräck i det forna tjejgänget. Vem vet allt om dem? Även deras intimaste hemligheter! Kan det vara Alison, vännen som försvann spårlöst från det där pyjamaspartyt för tre år sedan. Alla har något att dölja men speciellt high school-tjejerna Spencer, Aria, Emily och Hanna. Till synes oskyldiga flickor, men skenet bedrar. Se bara på Spencer som går bakom ryggen och strular med syrrans pojkvän. Aria som fantiserar om sin lärare. Emily som har pojkvän men faktiskt är galet kär i den nya tjejen på skolan. Och Hanna som använder så fula knep för att hålla sig i form. Men den mörkaste hemligheten bär de gemensamt. Hur vet jag det? Eftersom jag vet allt om vilka dåliga flickor de var, hur hemska de egentligen är, och alla mörka hemligheter de dolt. Och gissa vad? Jag tänker berätta A Desperate Housewifes för tjejer. Exklusiv blandning av glamour och dödlig intrig i ny spännande serie.



Ska nu kolla på avsnitt 2! Så spännande.. :D

SÖÖÖÖÖNDAAG..

2011-03-13 / 12:22:52

Hejsan allesammans!

Jag spenderade det mesta av dagen igår med att formatera min dator och installera olika program, (Ja jag fick ett virus, men det är borta nu) och idag så måste jag göra klart matten (inför provet nästa vecka) och läsa på lite biologi (inför provet nästa vecka) :P

Kollar på Youtube och nu ser trailern på Red Riding Hood (sorry att jag inte kan lägga upp den här) och det är samma regissör som skapade Twilight alltså Catherine Hardwicke! Wiie! Jag ska lätt se den på bio! Hoppas den bara inte är från 15 år :/ 37 dagar kvar till premiären! Vem vill gå på bio med mig?:)

En annan film jag oxå vill se är Kung Fu Panda 2! Po är ju så rolig! Haha.. Men 88 dagar kvar den visas på bio? För länge! ''Det blir ett pandastiskt år''



Tsunami i Japan

2011-03-11 / 19:33:29
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGGGGGGGGG...

Det är jordbävning och Tsunami i Japan just nu! Herregud! Rrichterskalan är på 8.9! Såg det när jag gick in på datorn idag när jag kom hem och precis nu så kollade jag på nyheterna och det är väldigt dåligt! Stackars alla människor där! Hoppas att det inte kommer att hålla på länge... Så mycket vatten, så mycket skador... Och för ca 2 veckor sedan i Christchurch var det en kraftig jordbävning.. Det känns som om det snart kommer att vara jordbävningar överallt, tillochmed här, (HOPPAS INTE SÅKLART :)) men det är så läskigt.

Och precis nu i skolan pratar vi och lär oss om berggrunden, kontinentplattor, och framförallt också jordbävningar! This is way becoming scary.

Men nu ska jag sluta att tänka på det lite och fortsätta att städa i mitt rum! Har inte städat i det på jättelänge.

wääähää

2011-03-04 / 21:00:22
20.42

GGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!

Jag är både lite arg och ledsen. Jag var i skolan idag och hela dagen tänkte jag att det blir så kul och komma hem, sätta sig vid datorn och kolla på ett nytt avsnitt av Vampire Diaries idag. Men sen efter skolan åkte jag till torp en stund med mina föräldrar. Sen när vi kom hem, så tog jag på datorn, gick in på sidan där dom visar VD och jag blev jättearg för det hade inte kommit upp något nytt avsnitt! Så jag kollade på Facebook och där stod det att nästa avsnitt kommer att visas den 7:e April!!! APRIL! Det är om mer än en månad! Omg! Varför lixom?

Men jag är iaf glad att jag får se på ett nytt (väldigt spännande avsnitt av Smallville) som visas imorgon. Hehe:P Mamma ropar, jag ska gå och äta. Hörs snart...

20.58

Har ätit klart, mums! Ska nu lägga in bilderna på datorn som jag skulle visa er för några dagar sedan, och en liten present jag fick idag:) Visar dom imorgon! Puss♥

Perfumes

2011-03-02 / 22:21:37

Några av dom parfymer jag tycker luktar riktigt gott, vill gärna köpa någon (fast vill först göra slut på dom andra jag har först) Men vilken tycker ni verkar ha den finaste doften? (Enligt själva produktinformationen)? :)

Galliano - 439kr (30 ml)
En feminin myskig doft, som tar fram moderna och överraskande kontraster från en klassisk chyprestruktur. Doftens hjärta är en hyllning till kärleken, uppbyggd av det mest feminina och förförande duetten av blommor; ros och jasmin. Jasminen bidrar med krispigheten och sina söta, honungsdoftande noter. Den turkiska rosen ger doften sin friskhet och mjukhet.
Toppnoter: Blåbär, ingefära, bergamott.
Hjärtnoter: Jasmin, lavendelolja, turkisk ros.
Basnoter: Mysk, patchouli, cypress.
Juicy Couture -Viva La Juicy 805 kr (50 ml)
En exklusiv doftserie med läckra kroppsprodukter och ett absolut måste för alla de Juicy-tjejer som inte låter sig nöja. Tjejer som vill ha allt! Doften är sammansatt av en underbar blandning av mandarin, vilda bär, kaprifol, gardenia och krämig ambra som gör Viva La Juicy fräsch, kul och flirtig!


Escada - Taj Sunset 395 kr (30ml)
Taj Sunset är en nya livliga sommardoften från Escada. En söt och mjuk doft med tropisk mangonot och sammetslen kokosgrädde, en kontrast som med perfektion förkroppsligar äventyr och exotism likt sommaren i Goa.

Juicy Couture - Peace, Love & Juicy Couture 599 kr (30 ml)
Denna juicy-doft är en aromatisk revolution av nyplockade blommor – som om den sänkts ner i ett blomsterhav – insvept i naturliga dofttoner och fantastiskt kvinnliga träharmonier.

Släpp loss dina sinnen och njut av den fantastiska friheten i att både vara hippie och chic!





Beyoncé - Heat 255 kr (30ml)
Kryddig-blommig
doft av kakao och vanilj, med
citrusnoter och tung bas. En
doft att fascineras av och
förföra med.
Marc Jacobs -Daisy So Fresh 649 kr (75ml)
En klar, blommig och fruktig doft som skimrar med energi från solens strålar.

Toppnot: Röd Grapefrukt, Hallon, Gröna blad, och Päron
Hjärtnot: Viol, Vildros, Äppelblomma Litchifrukt och Kronblad från jasmine
Basnot: Musk, Plommon och Cederträ
Sarah Jessica Parker - NYC 349 kr (30ml)
Denna utsökta, beroendeframkallande, fruktigt blommiga doften är uppbyggd kring livliga vilda jordgubbsnoter, grönskande gardenior och krämig mysk och vanilj och sandelträ i basnoten.

Godnatt allesammans!♥

1 Mars

2011-03-01 / 21:29:19

Hejsan allesammans!

Tänkte bara säga att jag inte har uppdaterat för jag har haft lite mycket att göra. Men imorgon kommer ett inlägg.

Ska lägga mig tidigare idag (bestämde det på morgonen när jag knappt kunde vakna haha) så godnatt alla bloggläsare! Vi hörs :)