Valborgsmässoafton

2011-04-30 / 13:33:05

Kommer inte blogga idag eftersom det är Valborg. Fast kanske på kvällen föresten, vi får se. Det här året har jag bestämt mig att gå på Valborg lite senare. Brukar alltid oftast gå på morgonen och kolla på när dom sätter upp stånden och spelbåsen... Men nu ska jag möta Linda ca kl 3-4... Måste dusha och fixa mig, har inte gjort det än haha. Men jag hoppas att ni alla kommer att ha en rolig dag idag. Pussar! :)

tjugo stycken ''för det'' (Varning: ganska långt inlägg.)

2011-04-30 / 00:00:06
För det första: The Vampire Diaries avsnittet var lite sorgligt, nästa avsnitt kommer säkert oxå vara de, det är två avsnitt kvar av säsong 2. Jag har sett promo's (trailers) på dom. Kan ju säga att det blir GANSKA mycket spänning! Men det dåliga är väl att dom säkert kommer ha en vääääldiiiigt lååång paus. Typ till slutet av sommarlovet eller något. Som förra gången då iförsig.



För det andra: Satt med mamma och käkade chips och choklad och kollade lite på datorn tillsammans. Ett ''vasst'' chips ''stack'' mig i tandköttet, de gjorde ont :(

För det tredje: Vi hade en rolig dag i skolan idag. En man som jobbade med film kom till vår skola och pratade om film och visade lite klipp av dom första filmerna som gjordes och sånt. Sen så fick vi skriva manus. Jag, Linda och Dajana var i en grupp, det var väldigt kul faktiskt ;)

Vi fick sen filma en kortfilm på 2-3 minuter ungefär, det var kul. Jag skötte kameran och sa åt lite vad dom skulle säga för repliker. Det blev några roliga moment där man började skratta eller glöma bort texten, så det blev som bloopers. (Fast det fick vi inte ha med). Sen så raderade vi klippen som vi inte skulle ha och fixade till lite saker. Efter alla var klara så skulle vi spela upp alla gruppers filmer, det var kul. Dom sa att vi ska få filmerna, vet inte när, men kommer att visa er när jag får den. 7:ans,8:ans, och 9:ans kortfilmer kommer visas någon dag så hela skolan får se. Det ska bli intressant att kolla på ;)



För det fjärde: Mítt paket kom inte idag. Men det kommer nog på måndag.

För det femte: Jag beställde ett till litet paket idag :) Man fick fri frakt + en liten gåva för att det är firandet av prins William och Kate Middelton's bröllop idag.

För det sjätte: Grattis till dom!



För det sjunde: På måndag har vi studiedag!

För det åttonde: Jag är riktigt glad idag. Men oxå väldigt trött. Har varit det hela dagen.

För det nionde: Jag har ca 37 böcker jag har lånat, men bara läst ca 2. Jag vet. Dumt av mig.



För det tionde: Kollade på en bloggsida som handlar om nya böcker och bokrecensioner skrev om en MASSA bra böcker som jag känner att jag verkligen bara måste HA. NU. Give me them. Haha.

För det elfte: (HAHA) Det är valborg imorgon! Kul! Gick alltid dit tidigt på morgonen och kollade på när dom satt upp allt, men nu går jag dit med Linda ungefär kl 3-4, för då börjar allt och mycket folk kommer. Jag jättenära dit. Kanske 200 meter? Så jag kan ju gå hem och tillbaka närsomhelst.

För det tolfte: Hundarna kommer skälla (GANSKA MYCKET) imorgon när dom börjar med alla raketerna. (Hundar är oftast lite skraja för höga ljud) Inte konstigt med tanke på deras skarpa hörsel...



 Hörsel: Hunden kan höra ljud på fyra gånger längre avstånd än människan, men den uppfattar ljud likadant som vi gör. Hundens förmåga att höra ljud med hög tonhöjd är en sida av vargen i den. En hunds hörselskärpa sträcker sig över åtta och en halv oktav, ungefär som människans. En hund kan skilja mellan två toner som ligger så nära varandra som endast ett åttondels tonsteg. Det är därför den känner igen ljudet av husses bil bland alla andra ljud. Har hundar alltså absolut gehör? Är hundar musikaliska? "Musik ger sinnet ro att uthärda hårt arbete och en välklingande röst tröstar den trötte och slitne" kanske också gäller hundar.

För det trettonde: Har lust att kolla på Twilight nu, hm...

för det fjortonde: Min födelsedag är om 9 dagar (räknar inte med idag eftersom det är några minuter kvar till nästa dag) Eller nä, det blir väl 8 dagar då?

För det femtonde: Det här inlägget är ganska så långt så nu får jag sluta. Har du läst hela mitt blogginlägg är du en väldigt trogen läsare ;)

För det sextonde: Godnatt!

För det sjuttonde: Jag ska sova nu.

För det artonde: Det luktar konstigt i mitt rum just nu.

För det nittonde: Mitt té är slut :( (Drack tre koppar inom 1 timme) Rekord för mig som inte dricker så mycket té.



För det tjugonde: Nu ska jag inte tråka ut er mer. Kramar!

Random

2011-04-29 / 16:06:48
Ska kolla på ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries... SPÄNNANDE. Och det roligaste att dom flesta (nästan alla) här i Sverige som ser på det är på typ avsnitt 14? HAHAHAHAHAH. Jag ska kolla på 20. USA är bäst ;)

MOHAHA

2011-04-28 / 18:12:12

BLOGG.SE FUNKAR ÄNTLIGEN!

Andra gången det blir såhär. Jag loggar in på min blogg men inget visas. Bara vitt. Men det viktigaste är att de funkar nu :)

Kunde logga in på nya bloggen, och jag tänkte ju börja blogga på den, men ingen skulle ju kunna veta vad den hette eftersom jag inte kunde skriva det här! :(

Sitter här och kollar på lite webbshopar/webbsidor med kläder,smink och annat. Gillar att kolla på sånt och se vad jag gillar och om jag kanske hittar något liknande här någonstans t.ex.

DET LUKTAR SALTGURKA HÄR???? WHUUUT?? EUUUUUH?? HEHE?? HYPER??

Ska snart äta, sen ska jag kolla på Hellcats.

Need to keep my promises! :)

2011-04-26 / 21:45:21
Det är den sista gången jag lovar något och inte håller det. Men jag ska fixa lite med min andra blogg först. Gjorde lite idag. Ska bara fixa en grej till. Är väldigt trött så jag går och lägger mig tidigt idag. Inlägget kommer upp imorgon direkt efter jag har kommit hem efter skolan. Nu vet jag inte om någon ens bryr sig om det jag skriver nu haha. Men ville bara säga det :)

Dunderkramar

Last day of easter-break

2011-04-25 / 22:14:45
Sorry att jag inte la upp bilderna idag- gör det imorgon,(har bilderna redigerade och klara) och lägger upp dom på den nya bloggen :) (Men ska till en vän imorgon så det blir på kvällen)

Måste snabba nu. En massa kramar :) Hörs imorgon! En fräsh start!

Godnatt

Sunny day!

2011-04-25 / 15:00:20
Om någon har läst min Twitter så vet den att jag sitter ute här i solen och steker! Haha, kanske inte steker men det är ganska så varmt ;) Ska inte blogga på min blogg just idag utan jag kommer att twittra lite ibland under dagen.

Läs gärna min Twitter!  Klicka här!! ←

Twitter

2011-04-24 / 21:38:10

NU VET JAG... Mina blogginlägg är som Twitterposts typ! (vissa)... Jag skaffade Twitter för kanske typ ett år sedan, men jag tyckte att det verkade tråkigt så jag la det åt sidan väldigt länge. Tills typ idag! Hahaha... Eller jag postade en ''post'' (min första post) den 30:e Mars. Men idag skrev jag några, det är ju inget specciellt med twitter kanske om man tänker efter, men det är ändå ganska kul :) Och jag har det på mobilen oxå, jag kanske kan typ uppdatera i skolan eller så ibland?

Nä, nu kom jag på, interneten på min mobil kostar ganska mycket, kanske kommer att köpa ett litet internetpaket, typ 1 GB eller så.. Får se ;)

Har nästan läst klart Lögner, (den är inte alls tjock men jag läser bara liiiite per dag) och det är lite synd att jag sökte ''who is A?'' på Google för jag ville veta vem som är det i tv-serien men det kom istället fram vem det var i böckerna (och det ska tydligen vara en annan person i serien) så nu vet jag vem det är, och det är ju lite tråkigt att läsa böckerna nu eftersom jag vet vem det är. Typiskt mig.. :(

Hörs imorgon!

MIN TWITTER!!! MIN TWITTER!!! MIN TWITTER!!!

GLAD PÅSK!

2011-04-24 / 00:05:00

Godkväll på er!

Det här blir ett litet kort inlägg eftersom jag är så trött. Haha ;)... Ville bara säga glad påsk på er alla och jag hoppas att ni har haft en fin dag! Pussar och kramar! :)

Är med och tävlar om ett par valfria Converse hos Kandylandy.se

2011-04-23 / 14:40:17
Är med och tävlar hos Kandylandy.se om ett par valfria Converse från Brandsinfashion.com



Var med och tävla du oxå!

Price tag - Cristina Grimmie

2011-04-23 / 10:14:01


Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night.
When the tale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile

Why is everybody so serious!
Acting so damn mysterious
You got your shades on your eyes
And your heels so high
That you can't even have a good time.

[Pre-Chorus:]
Everybody look to their left (yeah)
Everybody look to their right (ha)
Can you feel that (yeah)
Well pay them with love tonight...

[Chorus:]
It's not about the money, money, money
We don't need your money, money, money
We just wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag

Ain't about the (ha) Ka-Ching Ka-Ching.
Ain't about the (yeah) Ba-Bling Ba-Bling
Wanna make the world dance,
Forget about the Price Tag.

We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn't low blows and video Hoes,
Am I the only one gettin... tired?

Why is everybody so obsessed?
Money can't buy us happiness
Can we all slow down and enjoy right now
Guarantee we'll be feelin
All right.

[Pre-Chorus:]
Everybody look to their left (yeah)
Everybody look to their right (ha)
Can you feel that (yeah)
Well pay them with love tonight...

[Chorus]

Yeah yeah
Well, keep the price tag
And take the cash back
Just give me six streams and a half stack
And you can keep the cars
Leave me the garage
And all I...
Yes all I need are keys and garage
And guess what, in 30 seconds I'm leaving to Mars
Yes we leaving across these undefeatable odds
It's like this man, you can't put a price on life
We do this for the love so we fight and sacrifice everynight
So we ain't gon stumble and fall never
Waiting to see, a sign of defeat uh uh
So we gon keep everyone moving there feet
So bring back the beat and everybody sing
It's not about...

[Chorus x2]

Yeah yeah
Oo-oooh
Forget about the price tag

Home sweet home

2011-04-22 / 18:11:13
Är hemma nu :) Nu blire att se på The Vampire Diaries.

Skrivkramp

2011-04-21 / 23:09:30

Har varit lite med en vän idag. Det var kul:) Vi skulle ner till sjön senare men det blev inte så. Ska till Uddevalla imorgon. GAAAAAH. Har inget å skriva. Skrivkramp. Haha. Ska dusha och lägga mig och läsa lite i Lögner.

Godnatt!

Proud face

2011-04-20 / 17:10:56
Åkte inte till Uddevalla idag, men jag ska dit eller till Trollhättan på fredag istället :)
Är lite stolt över mig själv idag för jag har äntligen städat i mitt rum. Haha, det roligaste är att jag ofta skriver på bloggen att jag ska städa mitt rum, men jag gör det faktiskt inte alltid. Inte ofta alls. Ibland, men inte ofta. Så nu är jag glad!
Ska oxå beställa lite smink från Elf snart, men några av produkterna jag mest ville ha är slutsålda just nu. Men lite kan jag köpa, för man får en väldigt fin gåva om man beställer.
Vi ska snart grilla lite. Gillar egentligen inte kött/korv men jag är ganska sugen på det idag så jag ska mumsa lite.. Så nu måste jag gå. Kram♥

Goodnight!

2011-04-19 / 22:37:41

Godkväll!

Vill sova lite tidigare idag eftersom jag ska åka till Uddevalla imorgon! (hahah igen tänker ni väl...) Jag tänkte visa er det lilla jag köpte i fredags, men jag gör det imorgon när jag kommer hem. (På kvällen)

Kramar♥

Ps. Har fått en mängd nya läsare! Har jag blivit länkad någonstans? :D

Ps. (2) Ska börja blogga på den nya bloggen på lördag! Skitsam att den nya designen inte är uppe :P


Bad news...

2011-04-18 / 13:02:37
Ställde fyra larm på klockan 8, för jag tänkte att det blir bra att vakna lite tidigare än igår,men såklart så vaknade jag prick klockan 12 istället! Fast det var ju ändå 30 minuter tidigare än igår då :P

Gick ännu en gång in på Sf-bio idag. (Dåliga nyheter) Skulle se ifall man skulle kunna reservera biljetter. Nej, två dagar kvar till premiären och ÄNNU kan man inte reservera. Sen så märkte jag en till sak. Filmen är från 15 år. Jag flippade ut. VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖR SKA FILMEN VARA FRÅN 15 ÅR???? GAAAAAH... Och det går ju tydligen inte att gå in och se filmen om man inte har med sig legitimation. Bajskorvar. Bajskorvar x2. Och trailern på filmen har satt på sig (av sig själv) 3 gånger bara för att göra mig arg. Den lyckades. Haha.

Hihi, men dom goda nyheterna är att jag fyller år om bara 20 dagar. JIPPI! 14 år! Men varför inte 15? Skulle kunna gå på bio då :(

Jaja skitsam.

P.s. Nu kom jag på det. Jag tror att filmen inte ens visas i Uddevalla.

brushin' my teeth..

2011-04-17 / 23:35:01
Ett litet inlägg innan jag går och lägger mig.

Vaknade ganska sent idag (halv ett) haha, men det är ju iförsig lov, men det kändes lite som om jag hade slösat bort halva dagen typ. Åt frukost, gick ut med hunden, satt vid datorn..

Nu 12 timmar senare sitter jag här vid datorn (fortfarande) och borstar tänderna... Trevligt... :)

Ska nu lägga mig i sängen och läsa en bit på Pretty little liars (som heter lögner på svenska). Den är faktiskt bra, har inte läst så mycket men jag vet ju vad som kommer att hända ungefär då eftersom jag har sett serien, men dom får ju alltid med mer i böckerna. Det enda minuset är väl att tjejerna i PPL i serien inte alls ser ut/eller beskrivs som på/i böckerna. Man blir lite förvirrad. Hehe :P

Puss, kram och godnatt♥

Påsklov

2011-04-16 / 17:00:43

Jag kom hem för ca 2 timmar sen:) Var i Uddevalla hos min syster Monika för er som kanske inte läste mitt förra inlägg. Sitter nu och äter glass och kollar på YouTube. Ska snart kolla på Smallville. Det kom ut ett nytt avsnitt idag som jag ska se på, har ju väntat typ 1,5 månad på det här avsnittet eftersom dom hade ett uppehåll. Samma med Vampire Diaries och Gossip Girl...

Idag är det ju lördag den 16:e April, och den 20:e ska jag på bio med Linda och se på Red riding hood (som jag visade trailern på en gång) så det ska bli kul, fast det ända problemet är att man inte ens kan reservera/köpa biljetter än, och det är bara 4 dagar kvar till premiären? Hm.. konstigt.

Ps. Yay! Har påsklov i 10 dagar nu!


Ps. 2: Kissie har ju äntligen ändrat bloggdesign! Vad tycker ni? (själv tycker jag att den är lite dåligt redigerad hehe)

Uddevalla

2011-04-15 / 19:03:36
Hejsan svejsan!

Sitter här hos Monika just nu och kollar på datorn lite!
 Förut efter skolan tog jag bussen till Uddevalla och mötte up Monika på stan, och sen gick vi tillsammans och kollade lite i affärerna medans vi väntade på Patrik. Sen så gick vi alla tre till Pingvin och åt mumsiiiiga pizzor med mycket kebabsås :) :)

Nu ska vi snart måla naglarna och grejja lite, senare på kvällen ska vi göra smoothies och kolla på någon film.

Uppdaterar imorgon!

Keep on blogging, keep on blogging..

2011-04-11 / 20:57:56
Har inte bloggat på jättelänge, och nu är statistiken väldigt låg, men ändå lite konstigt (eller roligt iförsig) att jag får några kommentarer och några fler läsare någon dag när jag skriver ett tråkigt litet inlägg per vecka känns det som...

Men nu du! Nu ska jag snart börja igen! :) Först måste jag fixa lite saker, så jag uppdaterar antagligen på fredag? Så vi ses om ynka 4 dagar!

3 April

2011-04-03 / 21:57:16
Hann med allt förutom att måla naglarna, haha.. :)
 Efter skolan i fredags åkte jag med mamma till torp. Jag såg inte så värst mycket snygga kläder så jag köpte bara några sminkprodukter:

Ansikts och kroppsskrubbar (som ser på bilden ut att vara använda men alla skrubbarna i affären var sånna :/)
deodorant (som minskar växandet av hår under armarna) :P
fuktighetskräm
rakhyvlar
necessär



(Sorry för den dåliga bilden)

Kram!

things to do today

2011-04-03 / 12:16:59

Godmorgon!

Idag är det söndag och jag har skrivit upp lite saker som jag ska göra idag:

* klä på mig (sitter fortfarande i pyamas höhö)

* städa mitt skrivbord (det är alltid fullt med saker på det)

* ut och jogga.. ensam... ;(

* dusha,göra ansiktsmask och måla naglarna (brukar alltid ta av nagellacket en halv men nu ska det banne mig sitta kvar minst några dagar!!)

* tvätta rent mina makeup-borstar

* INTE sitta vid datorn! (fast det gör jag ju nu)

* läsa en bok

* rensa lite kläder som är för små

Hoppas att jag hinner med allt, måste börja nu! Hörs på kvällen :)