hahaha:D

2010-03-28 / 20:35:15
Hejsan svejsan:D

Så! äääääntligen klar! Det var jättemycket som behövde städas och så men nu äre klart! Japp, min dator har nästan inget batteri kvar och min sladd har min bror tatt och vägrar lämna tillbaka haha.. xD Men jag ska försöka få tillbaka den iaf! men nu tänkte jag fråga er en fråga:

Vad tycker ni jag ska ha? Låga eller höga Converse? Jag har svårt att bestämma mig så snälla hjälp mig;)


Nu måste jag gå eftersom min

Här kan ni rösta=D

2010-03-28 / 14:37:11
Gå in på den här länken och rösta om ni vill ---> http://fnul.se/vilken-faerg-paa-ska-jag-ha-paa-mina-nya-converse-oel4 <---

Iaf nu ska jag städa i mitt stökiga rum;) så vi ses sen!

Nya converse?;)

2010-03-28 / 13:11:46

Iiiiiiih;D Jag vill ha nya Converse! Jag fick ett par läder-Converse i julas, men jag vill ha ett par färgglada nu oxå! Jag har kollat runt lite på Stadium och några sportaffärer bla, Och imorrn efter skolan ska jag till Torp och prova några Converse i olika färger och storlekar, så jag vet vad jag ska ha;) Det som är problemet just nu är att jag är pank!:´( För den här månaden har jag redan köpt grejjer från h&m som jag tänkte visa er någon dag men jag kanske kan köpa dom nästa månad hoppas jag:D

Iaf, jag ska visa vilka färger jag tänker på:











Vilka är snyggast?

Nu är jag tillbaka:D

2010-03-28 / 12:00:07

Hej igen:)

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen! Det som inspirerar mig till att fortsätta blogga är mina läsare! Jag kolla på statistiken och jag hade ett par läsare tillochmed idag och klockan är bara 12:D Igår hade jag ännu fler eftersom oxå jag fick en länkning av http://chickenbitch.blogg.se/ en jättebra blogg som jag har börjat följa.

Skriver mer strax, ska bara ordna en sak, See ya later!

Ska ta en liten paus.

2010-03-19 / 13:18:27
Jag har inte skrivit/uppdaterat på länge men ja har oftast ingen lust. Aja men ja ska nog kanske ta en liten paus och börjar blogga efter ett tag. Men oroa er inte, jag kommer snart att ändra mig och börja blogga rejält;)

Hejdå vi ses snart:)

ska sova...

2010-03-14 / 00:29:02

Godkväll:)

Jag ska snart sova men först tänkte jag säga/skriva vad jag har gjort idag, på ett ungefär: Vart på mammas jobb och kollat lite, varit på fotbollsmatch, ätit pizza, lite data och sånt och sen blev det melodifestivalen och lite godis. Anna Bergendahl vann med låten this is my life, jag tyckte att låten var väldigt bra men den kommer nog definitivt inte komma på en bra plats i Esc. Eric Saade kom 2:a men låten var inte alls bra tyckte jag, ''Manboy manboy you can call me manboy''... och blablabla..  Och på 3:e plats kom Salem Al Fakir, första gången jag hörde han tyckte jag inte alls om den låten, men nu i finalen var den inte så tokig, och den skulle garanterat kommit långt i Esc, och den var lite annorlunda... Men som sagt det var ju alla röster som avgjorde allt.

Iaf nu ska jag borsta tänderna och sova :D haha...

godnatt!

sorry:D

2010-03-12 / 13:12:06
hejj hejj:D ( förlåt att jag skiver samma sak på min och Linda's blogg... vi har precis börjat med den men men -->http://intheperfectworld.blogg.se/ <-- hihi:D

Nu är jag och Linda i skolan och har sista lektionen och vi får vara inne på datan för vår snälla  magister *hosthost* Sture.

Sen ska vi hem och Linda kanske ska sova över hos mig... så de ska bli kul..

Killarna i klassen sitter och kollar på en barnfilm hitta nemo ;D (bra film) hehe..

Men jag skriver mer sen:D

Byebye<3


Skola:´(

2010-03-10 / 13:57:28
Hellu:D

Just nu är jag i skolan. Det är jättetråkigt...  Fast jag är vid datan och Linda sitter någon meter ifrån mig;)

Jag kan inte skriva så mycket för vi ska snart ha en annan lektion. Lovar att skriva mer sen:)

Pusshej<3

mmm...kolasås:D

2010-03-07 / 22:30:58
Hej;D

Som ni nog ser har jag en ny design skaparen av den var Andréa! kolla in hennes blogg --> http://kallamejdea.blogg.se/ <--  tack så jättemycket till henne!

Iaf, nu kollar jag på föräldrafällan och äter glass... med kolasås!:D jag äääälskar kolasås... hehe.

Å sen ska ja sova^^ Aja hare bra :) en massa kramar♥

Ska beställa en ny mobil:D

2010-03-03 / 19:38:32
Hej!

Först av allt, jag vill säga förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag hade ingen lust just då.. Men jag lovar:D, att det ska bli ändring på det!

Men just nu så sitter jag förstås vid datorn och kollar på en massa saker. Jag vill ska beställa en ny mobil. Jag vet inte riktigt vilken men jag tror att det blir en Nokia 5230, den har pekskärm och lite sånt, den är nog hyfsat bra. Tänkte ju först på en iphone men tillslut så tänkte jag att den var lite för dyr och jag måste ha pengar till lite annat så ja, det blir en lite sämre sålänge.

Idag så var jag i skolan, vi gjorde inget specciellt så typ, lite matte, so/no, gympa och något mer...

Men nu ska jag visa bilden på Nokian iallafall:

Man får två extraskal till den oxå, ett rosa och ett blått:D Snajsigt.


Men nu ska jag kolla på vampire diaries. Hejdå<3

Nej.

2010-03-01 / 22:24:09

Jag kan inte.

Ah.

Min favvobloggare ska sluta blogga.

Först hade hon (Jizzi) och hennes bästa vän (Vira) den bloggen men sen bråkade dom och Vira bestämde sig för att sluta blogga på den bloggen. Men sen gjorde hon en ny blogg och bestämde sig för att blogga själv. Nu var Jizzi ensam med HofoSho bloggen. Men hon bloggade endå. 

Nu slutar hon. Och jag blir arg och ledsen samtidigt. 

Det går inte. Hon får inte. Hon kan inte.

Synd.