Slå i gonggongen! hehe:P

2010-08-31 / 16:04:21
Hejsan!

Några undrar säkert vart jag tog vägen igår, jo jag var ju i Uddevalla:) Och när jag kom hem, satte jag på datorn, tänkte skriva ett inlägg, men nej!!! Det gick inte för dom hade stängt av internet! Alltså Telia tror jag... Den skulle fungera till 1:a September och sen skulle vi beställa en annan. Men dom stängde av den 2 dagar för tidigt och man behöver ju kanske just då internet så vi behövde ringa ocu nu är det lilla problemet fixat.

Ska nu kolla på repris av fångarna på fortet avsnitt 4. http://www.tv4play.se/noje_och_humor/fangarna_pa_fortet?videoId=1.1764672 om ni vill kolla! Idag ska jag nog kolla på tv:n istället hehe:P

Red and Black

2010-08-30 / 00:12:08
Tack för att ni 3 hjälpte mig att välja vilka färger jag ska ha på mina nya Converse!:) Det blir hallonröda och svarta. Vita bestämde jag för att köpa nästa sommar då det blir snyggt till sommarplagg hehe...

Dom som hjälpte mig:

Linda (Inte någon blogg men väldigt schysst att du hjälpte mig med!:D)

Andrea's blogg här! KLICKA:)

Minna's blogg här! KLICKA:)

Ska nu sova för ska upp tidigt till skolan imorgon. Puss och godnatt!

Vilka tycker ni?

2010-08-29 / 15:59:16
Mähähä det är söndag idag:'( Snyft..

Imorgon är det måndag och skolan igen då, vilket påminner mig att jag måste göra matteläxan och glömde att ta med mig no-läxan... Fast det fixar jag nog!;) Och efter ska jag till Uddevalla och fixa lite viktiga saker.

Har tänkt på att köpa nya Converse fast höga den här gången! Har ju läder-Converse med låg sula och ett par korta blåa Converse. Men nu till hösten ska jag ha ett eller två par till. Och det blir nog ''klassikern'' (hög sula) då.

Men nu till frågan, vilken färg? Har tre favoriter: Vita, hallonröda och svarta. två av dom ska jag ha men har jättesvårt att bestämma mig.





Hjällp mig!!!!:) Den som kommenterar och hjälper får en länk!

Gäsp...

2010-08-28 / 23:31:13
Har varit superdålig uppdatering idag men jag har inte haft tid och lust att blogga. Nu är jag trött så får väl gå och lägga mig.

Godnatt:)

fångarna på fortet avsnitt 3

2010-08-27 / 21:02:03

Ska nu kolla på fångarna på fortet avsnitt tre: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/fangarna_pa_fortet?videoId=1.1758167&selId=1.1750686&currPage=0 Kolla ni med!

Avsnitt 2 till mig och er som missade

2010-08-26 / 16:41:26
Kollar på fångarna på fortet avsnitt 2. Vill ni också se den så har ni länken här. Det är Let's dance laget vs. Idol laget.
http://www.tv4play.se/noje_och_humor/fangarna_pa_fortet?videoId=1.1756473&selId=1.1750686&currPage=0

I wanna boom bang bang..

2010-08-25 / 22:15:59
Som ni ser så var jag ganska glad i det förra inlägget!=)

Iaf... 

Jag har varit i skolan ännu en gång ifall ni undrar hehe.. Nä men efter skolan så gick jag och ej vän till centrum och vi skulle fixa en sak och så skulle vi ta bussen hem till Stigen sen... 

Dom timmarna jag varit hemma just nu har flygit iväg bara. Nu är klockan 10 och jag kom hem runt 3. Vad har jag gjort med dom 7 timmarna? Inget. och nu måste jag göra mig i ordning igen tills imorgon och snart gå och lägga mig för vill få 7 timmars sömn iaf.

Veckans låt kommer nu för att göra inlägget lite roligare:





Mohombi - Bumpy ride

Wihoooooe!!

2010-08-25 / 21:34:13
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?

Vad har hänt med min statistik?

Den har besöksrekord!!!!!!!

Och jag har inte ens bloggat!

Vem har länkat mig? Någon måste ha gjort det. Jag lovar! WOW:D Om någon har länkt mig och ni ser det så säg till:)

Okej nu lugnar jag ner mig...

Iiiiih! Hehe nä nu får jag seriöst sluta.

Skolan avklarad!

2010-08-24 / 15:34:43
Hej på er!

Som ni vet så började jag skolan idag och det var faktiskt lite kul! Jag trodde först att jag skulle vara nervös men det var jag inte. Vi fick mest gå runt till olika salar och få info samt lite böcker och papper. Det är lite krångligt att komma ihåg alla salar och tider men det fixar sig snart nog när man har vant sig lite.

Vi 7:or har nu så att vi slutar kl 13.00 på tisdagar, men vi har inte lika många håltimmar.

Nu har jag varit hemma några timmar och inte gjort så mycket. Gick ut med hunden... Men tyvärr bara en stund för det regnade. Har suttit vid datorn och kom på att...

FÅNGARNA PÅ FORTET HAR BÖRJAT PÅ TV! Fast första avsnittet började i söndags men jag hann inte se det. Men jag gick in på tv4as hemsida och där kan man kolla på 1:a avsnittet, så nu ska jag kolla!

Vill ni oxå se det så går ni in här: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/fangarna_pa_fortet?videoId=1.1754847

Information:)

2010-08-23 / 13:29:06

Hejsan

Jag vill bara säga att jag inte hinner att blogga idag eftersom jag ska fixa en massa saker till skolan och innan skolan imorgon. Så jag uppdaterar efter skolan kanske klockan 3 eller så...

Bara så ni vet hehe:P

Puss och ses imorgon!

smarties

2010-08-22 / 14:22:18

NU ÄTER JAG SMARTIES!

MAN BLIR SMART AV SMARTIES!

SMARTIES ÄR GOTT!

VILKEN FÄRG GILLAR NI MEST???

BLÅ,BRUN,GUL,RÖD,GRÖN,LILA, ORANGE ELLER ROSA??

ALLA SMAKAR NOG LIKADANT!!

Jaja... har inget att skriva... Eller jo! Jag ska se på film med Monika och Ilir. Hörs senare!


Tired

2010-08-20 / 22:34:26
Godkväll...

Två ord: Är supertrött.

Efter shoppingen i Göteborg då. Jag ska snart gå och lägga mig nog:) Puss!

Göteborg next!!

2010-08-20 / 08:49:00

Godmorgon alla bloggläsare!:D

Jag är glad idag för jag ska till Göteborg och shoppa! Behöver något nytt plagg inför skolstarten och kanske några boots till hösten, får se hur det blir:)

Hörs på kvällen då troligtvis jag kommer hem!

är med i en tävling

2010-08-19 / 17:18:31
Hejsan!:)

Har hjälpt pappa med att fotografera hunden och så...Det tog lite tid men du är vi klara!

Haha... Nu senare efter cirka två timmar ska jag skriva klart det  här inlägget! Hann bara skriva den raden som jag gjorde i fet-stil.

Har nyss ätit lax med mos och spenatsås.. Mumsigt! Fast mamma gjorde det igår kväll så jag micrade det nu :P...

Som ni vet så har jag ganska mycket Elf smink, jag köpte ju ganska mycket sist och har haft några saker sen tidigare, men det skadar ju alls inte att ha ännu mer! Så jag är med i Millah´s tävling om att vinna två valfria produkter från Eyeslipsface.se

Som ni nog vet så gillar jag att greja med smink. Ska kanske göra en liten video och visa er all smink jag har om ni nu vill hehe:)

18 Augusti

2010-08-18 / 10:48:16

dzień dobry! (Som betyder godmorgon på polska)

Som ni vet så hände det något skumt med min dator för några dagar sedan, och det var så att jag råkade trycka på någonting och då fick jag något virus!!! Men det är helt borta nu för jag formaterade datorn. Men som tur var så hann jag föra över alla mina filer till en hårddisk. Den är typ helt fräsch nu, utan några program och så.. Som en ny :D

Och jag bloggade inte igår för jag hade inte så mycket lust och tid om ni undrar... Aja nog om det!

Ska nu tänka hur jag ska ha min design och så. Eftersom bilderna till bloggen gjordes på sommaren då jag hade mörkt hår, så kanske jag ska göra nya bilder? En höstdesign kanske? Fast då måste jag nog vänta tills löven faller ner på marken. För då har jag en idé med typ själva designen... Måste tänka lite på det:)

Det är den 18: de idag?? Vad Augusti går fort då... Jag börjar då skolan om 6 dagar... Har iallafall några dagar kvar! Men det ska nog bli kul att börja skolan och börja i en ny klass också. :love:


Pizzor och morötter!

2010-08-16 / 18:07:18

Godkväll!

Jag var hos tandläkarn som sagt och ja hade visst inget hål som jag trodde. Vet ni vad jag inte gillar? När man är tvungen att ta en sån där grej och stoppa in den i munnen och så tar kameran foto? När jag var mindre kunde jag typ inte sätta i den för detr kändes som om jag skulle kräkas... Usch... Men men:)

Jag köpte pizza som jag nu åt här hemma... Mums!:D Och den var en liten tjockis!

Hade tråkigt för typ 1 timma sedan så tog en morot och åt den (nästan hela) och lämnade kvar en liten bit och målade på ögon,näsa och mun. Jag gjorde en video som jag babblade på och kallade moroten för Martin morot! Men den får ni inte se!!!:P Hehe.



Tandläkarn..

2010-08-16 / 12:45:25
Godmorgon!

Har precis ätit frukost och duschat och ska nu göra mig i ordning eftersom jag ska till tandläkarn snart. Det blir väl bara en kontroll tror jag (hoppas jag) haha. Uppdaterar när jag kommer hem!


Hehe:D

Askersund över Vättern

2010-08-15 / 20:20:44
Hej på er allesammans!

Har varit i en liten stad nära Örebro som heter Askersund. Jag var på hundutställning där och det gick bra!:) Kommer ett inlägg med lite bilder imorgon + lite annat.

Eftersom jag gick upp klockan 5 på morgonen så är jag trött nu hehe.. Får väl lägga mig om en timme eller så:P

Godnatt bloggen!

Färgelanda cup

2010-08-14 / 10:13:35

Godmorgon!

Kommer inte bli någon uppdsatering idag för ska till en vän och sen ska vi gå ner och kolla på färgelanda cup. Om ni inte vet vad det är så kan ni googla det.

Det var det jag tänkte säga hehe:) Hörs sent på kvällen idag kanske... Men det blir nog imorgon.

Fredagen den 13:onde

2010-08-13 / 15:13:41

Hejsan!

Idag är det 13 Augusti och en fredag... Jag vet inte riktigt varför det är en outurs dag? Fast jag vet inte vad som händer idag men jag ska nog ändå stanna hemma för säkerhets skull. Hehe;)

Har lust och hyra någon bra film och äta lite godsaker, men det blir nog till kvällen då det är mysigare. hihi..

Vad ska ni göra idag? Ska ni stanna hemma eller ska ni göra något annat? Tror ni på (otursdagen) eller tycker ni det bara är löjligt?

Adidas shoes

2010-08-12 / 21:29:31

Var ju i Överby för ca en vecka sedan och glömde att visa er vad jag hade köpt:




Köpta på Stadium 1099:-

Behövde verkligen nya sportskor hehe:)

Commander

2010-08-12 / 14:58:02

Hej alla fina bloggläsare!

Jag är riktigt glad eftersom jag har fått ganska många kommentarer och sånt på sistonde! Det är ju superbra! Och jag svarar på varje kommentar/fråga så det är bara att kommentera som sagt!

Jag ska nu ut och fota lite eftersom jag ska vara med i en tävling på en tjejs blogg. Skriver ett inlägg sen och länkar till tävlingen så ni också kan vara med!

Det har hänt något med min dator så bloggar på pappas minidator istället. Kom precis på att jag har glömt veckans låt nu på sistonde! Därför lägger jag upp den nu:


Thirteen

2010-08-11 / 16:29:41
Hejsan på er allla:D

Här sitter jag med Alicia och vi har nyss kollat på en bra men lite sorglig film. Nu ska vi snart äta kyckling... MUMS!

Sen ska vi nog ta en promenad med någon av hundarna, vi skulle engentligen göra det nu fast det regnar lite.

Har inte så mycket tid att uppdatera just nu så vi får höras senare eller imorgon.

Smink-shopping

2010-08-10 / 19:43:06

Vet inte hur det hände men har fått ganska många läsare både igår och idag! Vet inte ens hur eftersom min blogg har varit helt nere? Kanske har vunnit någon tävling och blivit länkad eller något... Hm...

Iallafall! Jag sa ju för ett par dagar sen att jag ska beställa ett paket från internet och nu har det kommit!!! Jippi:D
 Det som förvånade mig var doms snabba leverans! Det stod att det kommer om 7-14 arbetsdagar men det kom inom 5 dagar! Vad glad jag blev hehe.



SMINK FRÅN ELF!!! Jag älskar smink! Även fast jag redan har mycket så:P Det här köpte jag:


Schampoo till makeup-borstar, Vattentät mascara (till en vän), rött läppglans, ögonbrynskit (gelé och puder), ögonskuggsprimer och genomskinlig eyeliner som man kan doppa/svepa i ögonskugga så man får den färg man vill ha, rött nagellack, en pennconcealer med en miniborste på andra sidan inkl. pennvässare, mineral foundation, mineral concealer, mineral rouge och sist men inte minst en borste som man kan använda till hela ansiktet ex. till just mineral foundation eller puder men jag ska ha den till mineral rougen. Hehe:)

Har just gjort en trippelsats med kokosbollar, mums!!!

Jag har det så boooring..

2010-08-09 / 21:03:34
Haha testade att göra två videosar och här kommer dom:





Man skulle ta en bild och lägga dit en mun som pratar om olika konstiga saker... Hm.. Inget så roligt precis men ja, så är det när man har tråkigt ibland hehe:P

Är med och tävlar hos Vira igen:)

2010-08-09 / 20:39:32
Tänkte bara säga att är med Hos Kandylandy och tävlar om en snygg hårrosett med leopardmönster!

ett svar till mig själv

2010-08-09 / 18:49:09
Varför skriver jag alltid inlägg på kvällen??

 SVAR: Jag vet inte.. Hehe, men jag ska försöka bättra mig och skriva mer på morgonen oxå..
de

Iallafall.. Har idag varit med Alicia och har haft det roligt. Vi pratade mest om en massa saker och sen kollade vi en stund på en film som heter Bollywood dreams.

Nu sitter jag här och diskuterar lite lömska frågor via msn med en rolig vän!:D Haha det rimmade!! Det på slutet... :P

Har inget intressant att skriva om just nu så byebye!

8 Augusti

2010-08-08 / 17:07:49
Hejsan!

Har namnsdag idag! Kul!:D Ska strax äta tårta och fira lite...

Uppdaterar senare!

Ebbas stil

2010-08-07 / 18:51:49

Gokväll:)

Ska nu rensa min garderob. Och nu riktigt noga. Inga mer ''Men den kan ju kanske användas någon gång/dag'' för plagget kommer ändå bara hänga i garderoben. Så nu blir det storrensning! Har nu bra tips och råd av en bok som heter Ebbas stil som handlar om hur det smartaste och bästa sättet att shoppa, hur man rensar garderoben och vad som absolut behöver slängas,hur man matchar olika kläder med smycken,väskor och andra accesoarer. En massa sånt om mode,tips och råd;)

 


Gjorde lite glitter på sidorna av bilderna, vet inte om det blev så snyggt men men:D

Remember me

2010-08-05 / 16:54:08

Kollar just nu på filmen remember me.

Den verkar vara lite sorglig, fast jag har bara sett en bit på den än. Skriver en mini-recention om den sen.

'' Every life has a meaning'' Fint citat:)

Seg dator idag

2010-08-04 / 22:34:19

Hej på er!

Håller just nu på med The Sims 3. Fixar möbler,familjer,städer, hårfrisyrer och sånt. Det ärju mycket roligare att spela och göra gubbar när man har fina kläder och så, eftersom dom kläderna man får från början är gräsliga!'

Var i torp med Linda igår. Shoppade lite saker för jag har inte så mycket pengar kvar eftersom jag ska och har beställt smink och saker från internet. Ska även köpa skor som jag såg i Överby någon dag. Kunde inte hitta adaptern till kameran så kan inte ladda in bilder på datorn eller bloggen.

Datorn går segt just nu vet inte varför så får nog stänga av datorn eller starta om den..

Internet fel

2010-08-03 / 22:37:45
Något fel med internet. Bloggar imorgon.

Fish n' chips

2010-08-02 / 17:30:54

Ska snart äta med Linda och sen så ska vi hem till henne och jag ska sova över där:D

Skriver mer senare!

1 Augusti!!

2010-08-01 / 23:00:54

Är just nu med Linda, hon ska sova över här hos mig:)

Har inte uppdaterat under dagen pågrund av att jag var på hundutställning. Snart ska vi kolla på en film och äta kvällsmat.

Det är 1 Augusti idag! Vad kul känns det som hehe.. Vet inte varför.. Den 8:onde har jag namnsdag oxå:P

Eftersom det är ganska sent så uppdaterar jag imorgon. Vi tänkte att vi kan ha en tävling tillsammans som vi kan göra här på min blogg! Så håll utkik!