Aj aj min rygg..

2010-12-27 / 15:22:07

Hejsan!

Sitter här i mitt varma rum och äter glass, mumsigt!
 Som ni vet så kollar jag på mycket filmer/serier, och vissa serier som (Vampire Diaries,Smallville & Gossip Girl)kollar jag på från USA. Ingen svensk text på dom flesta men jag förstår lika bra. Och anledningen till att jag kollar från USA är att deras avsnitt kommer ju (såklart) mycket tidigare! Tex. Vampire Diaries (säsong 2) har precis börjat här i Sverige, medans jag redan kollade på dom första avsnitten i September.

Eftersom det är jullov nu så måste jag vänta till 27,28 Januari (2011) att se på nästa avsnitt av Smallville eller Vampire Diaries. Snyft! Måste vänta 1 hel månad... Jaja, jag får väll sålänge kolla på lite filmer :)

Idag när jag vaknade så kunde jag knappt gå upp ur sängen. Jag har fått väldigt ont i min rygg! Jag vet inte om jag har sovit fel eller något men när jag böjer mig ner eller sitter på en stol så får jag jääättteont.. :(

Har ni förresten sett filmen ''The backup plan''? Hyrde den igår och kollade med mamma. Den var bra, inte precis den bästa filmen jag har sett men den får 4 poäng, hehe:P Men se den gärna!







Papperskorgsinlägg

2010-12-27 / 00:25:44
Sitter här och har tråkigt... Borde kanske sova men jag orkar inte just nu. Jag fick precis kramp i benet. Eller benet ''somnade'' kanske det heter. Spela roll.

Är nog lite sömnig.. *gäsp* Okej, det här är ett tråkigt inlägg. Går och lägger mig istället.


Hahaahah... Godnatt:)

Julafton 2010

2010-12-24 / 23:25:10

Idag var det jul!

Eller a, det är ju fortfarande julafton men ändå. Har ätit en massa god mat och sötsaker, och fått jättefina presenter! :D Sen så spelade vi ett spel som hette ''Med andra ord'', det var jättekul, och det laget som vann/eller personen som vann fick en valfri present (Det var olika godisar som mjölkchoklad,plopp,daim,pingvinstång m.m.) som var i en påse. Jag vann (förstås) mest godis!;) Hehe...

Jag och min syster tog lite bilder på maten och så, som jag kan visa imorgon. Nu ska jag kila för jag måste gå till köket och snatta en kaka! Hihi.. Don't tell anyone! Även fast jag redan är proppfull av all mat... :P

Tävling,valfritt smycke hos Kandylandy.se

2010-12-20 / 19:38:32
Är med och tävlar om ett valfritt smycke hos Kandylandy.se och vill gärna vinna dom här söta örhängerna: http://www.calli.se/product_info.php?cPath=24&products_id=135

Det var längesen..

2010-12-18 / 19:52:29
Nu går det äntligen att logga in på bloggen, (eller på kontot då) efter 2 veckor. HAHA.. Men det var ju bra att det fixade sig iallafall..

Det är bara 6 dagar kvar till jul. Hela 2010 har gått så snabbt. Att det redan är slutet av detta året typ kan jag inte fatta, det var ju precis Januari??? Men det är ju alltid kul med jul lixom.. i början av December började att skriva på en önskelista, men jag skrev aldrig klart den. Så idag (eller nu rättare sagt) började jag skriva en ny. Lite sent kanske ,fast det blev en ganska kort lista det här året, kunde inte komma på mycket. Men det jag önskar mig mest är:

Pengar

Doftljus

Hårförlängning, (Fast jag vet inte vilken färg jag har,och det är nog lite försent att beställa nu om man vill ha det till jul)

Systemkamera (hoppas kan man alltid) Hehe.. :)

En klocka

Mer kommer jag inte på just nu :). Ska ta fram lite pepparkakor och té och kolla på Gossip Girl. Kram!


Ash blond

2010-12-05 / 17:02:15
JAAAAA!

Äntligen går det att komma in på bloggen! Har inte kunnat skriva ett inlägg på 2 dagar. Jag vet inte varför det inte gick att komma in, men jag skrev som vanligt in mitt anv & lösen och tryckte logga in, men allt blev bara helt vitt... :( Men nu är det ju tillbaka på något sätt :)

Eftersom ni har missat 2 dagars uppdatering så ska jag berätta en kort snutt vad jag har gjort på dom 2 nästan 3! dagarna:

2 December var jag i skolan såklart, och sen åkte jag till en vän och vi hade en filmkväll, sen åkte jag hem..

3 December var jag även i skolan, och sen kom jag hem och gjorde i ordning lite goda saker till mina valpar som fyller 1 år idag! Även mamman, pappan och mostern fick smaka!:D


Köttbullar,ost,skinka korv och en massa andra godsaker... Efter någon minut var allt uppätet! Haha..

4 December skulle jag åka till Uddevalla men jag blev lite sjuk så jag fick stanna hemma. Men jag möblerade iallafall mitt rum lite, städade det och satt upp ett ''sminkbord''. Fett snyggt blev det!

5 December (idag) har jag mest slappat. Mamma klippte mitt hår, (lite för mycket) och snart ska jag färga det! Visar er före & efter bilder imorgon! Puss♥

2 December

2010-12-02 / 21:52:50
Uppdaterar imorgon efter skolan. Puss:)

1 December

2010-12-01 / 22:48:46
1 December idag!

Idag har jag varit i skolan och sen kommit hem och varit lite med en vän och sen bara suttit och kollat på film och chillat... Haha varför skrev jag chillat? Skriver aldrig det ordet.. Jaja, en snabb men kort uppdatering idag. Nu ska jag och bloggen tyvärr sova. Godnatt :)