skönhets-sömn...

2010-07-31 / 23:43:15
Gokväll!

Ville bara säga att det blir uppdatering imorgon för nu ska jag sova;)

 Godnatt allesammans

31 Juli ♥

2010-07-31 / 16:03:04

Hejsan:D

Ska nu göra mig iordning och sen åka till Uddevalla! Nu är det ganska fint väder, det regnar iaf inte så är glad för det! Saknar att åka radiobilarna på Fjorden hehe.. Jag kanske är lite töntig men jag gillar dom:) har ett kort på när jag var runt 4-5 år och åkte radiobilarna med pappa. Kan göra en bild idag och visa dom båda så får vi se vilken skillnad det är nu och då.

Hörs nog imorgon eller sen sent på kvällen. Pusshej

Ps. Har inte tatt bort nagellacket från igår än! Har haft det nästan en dag:P Wow...

Naglarna ser blåa ut men dom är faktiskt mörklila:)

2010-07-30 / 23:48:54
Gokväll på er alla!:D

Jag är ganska glad just nu, vet inte riktigt varför men jag kollar nu på en bra film som heter ''What a girl wants'' som jag kommer ihåg att jag såg för flera år sen. Och så har jag ätit mammas jättegoda hemmagjorda pizza och målat mina naglar och inte skrapat av nagellacket som jag (vanligtvis) brukar göra. Och så bakade mamma kokostoppar som vi satt och drack té till alldeles nyss. Dom var supergoda! Här kommer några bilder:






Rubrik??? Tråkigt

2010-07-30 / 19:27:51
Pissväder idag med.

Var ute med hunden på en minirunda för det regnade ju mycket så kunde inte gå så långt. Uppdateringen är på låg nivå på sistonde. Vet inte varför. Har tillochmed skrivit upp en liten lista vad jag kan skriva om här i bloggen och så men.. Ja.

Nu ska jag nog kolla på någon film... Vet inte vilken än bara:)

Det är nog vädret som gör mig så deppad. Hehe, nej men det känns ganska tråkigt när det regnar. Imorgon ska jag säkert till Fjord-festivalen, åkte inte dit idag som jag sa eftersom det regnar då. Hoppas hoppas hoppas att det INTE regnar imorgon med för då blir jag arg.

Vill beställa en sak från internet. Jag kanske gör det:D Då blir jag nog på bättre humör..

Ska kanske måla naglarna och kolla på film samtidigt? Det gör jag!;)

Vienetta glass med färska plommon, lite choklad och kex... Min egna mix

2010-07-29 / 17:08:53

Hej på er!

Äter nu glass och läser boken ''Ser mitt huvud tjockt ut i den här'' som jag berättade om för någon dag sen. Fjordfestivalen åker jag till imorgon istället. Kanske med någon vän eller så. Har suttit vid datorn nästan hela dagen så ska koppla av lite nu hehe. Skriver ett inlägg lite senare på kvällen, om några timmar eller så.

Puss sålänge:)

Swing swing

2010-07-29 / 11:37:18
Godmorgon!

Ska kanske till Fjord-festivalen i Uddevalla idag, alltså det är karuseller och marknader mm.. Jag måste ju ta vara på sommarlovet eftersom det bara är ca 3 veckor kvar tills jag börjar skolan igen.

 Igår köpte jag ett par fina jeans, skulle köpa ett par skor oxå men det var två par jag gillade och jag kunde inte bestämma mig så jag får tänka lite till.

Sen så ska jag sätta upp en ny hylla över skrivbordet (inget intressant med det jag vet)... Och kanske gå på en promenad? Eller en joggingtur? Får se sen.

strax till överby

2010-07-28 / 11:54:36
Godmorgon! Sovit gott? Jag har:D Vaknade precis och ska äta frukost strax. Om en timma ska vi åka till Överby för Monika ville kolla efter lite saker. Och då kan ju jag passa på att shoppa lite igen kanske!

Sen så ska kanske Linda komma till mig och sova över. Japp.. Det var allt jag ville säga nu.

Uppdaterar när jag kommer hem=)

@ Monikas place...

2010-07-27 / 20:32:53
Hej!

Just nu är vi hos Monika. Vi var precis på Torp. Jag köpte ett fint halsband=) Det finns mindre och mindre fina saker där.. Känns så iallafall men jag kanske bara inbillar mig.

Snart ska vi äta middag och kolla på tv:)

Hörs imorgon!

Mot Uddevalla!

2010-07-27 / 13:11:16
Ska åka till syster nu.

Uppdaterar senare från hennes dator!:)

Måndag?

2010-07-26 / 21:12:12

Hello:)

pisssväääääder. Eller nej, inte idag kanske men det är inte soligt! Och när det inte är soligt är det fult och tråkigt. Blä säger jag bara.

Ska nu ta ett bad. Efter ska jag nog kolla på någon film. Mysigt att kolla på filmer när det är lite mörkare, det är därför jag ofta kollar på film på kvällen.

Nu ska bloggen sova hehe. Den ska vila tills imorgon!

Just det. Är det måndag idag?? Det känns som om det är söndag...

Långpromenad nu!

2010-07-25 / 19:41:02

Jag har varit med Linda för cirka en timma sen och vi var hos henne och gjorde lite saker. Alltså jag kom väl hem för en timma sen... Iaf, det inlägget som jag precis publicera skulle egentligen publiceras för flers timmar sedan. Okej, det var kanske inte så roligt att veta precis hehe.

Tänkte oxå säga att jag ska gå på en långpromenad med hunden nu så kommer inte att uppdatera mer idag.

+ Fick en kommentar: Lina om Ser mitt huvud tjockt ut i den här?:

                         Vad handlar boken om?:)


Svar: Här kommer lite fakta om boken!

 

Amal Abdel-Hakim är en tuff tjej. Hon är sexton år, palestinier, muslim och bor i Australien. Precis som många andra tonåringar har hon bestämt sig för att byta stil under lovet, och komma tillbaka till skolan med ett nytt utseende. Men Amals förändring går lite mer på djupet: Hon har nämligen bestämt sig för att börja bära slöja. Det är ett beslut med många konsekvenser - både jobbiga och komiska. Till att börja med får hon naturligtvis en massa frågor om sin religion, men även vanliga tonårsproblem som att framstå som snygg och cool inför sina kompisar får en ny dimension.

En COOL grej:D

2010-07-25 / 19:34:44

Måste sitta hemma eftersom det typ spöregnar ute:(

Kom precis på att jag kan visa er en häftig grej som jag köpte i Polen!

Små kulor! Men vad är dom egentligen till? Och hur fungerar dom? Kolla på bilerna nedan så får ni svaret!

 Ta en vas/skål (genomskinlig helst) lägg i alla kulor och fyll med cirka 400 ml vatten. Vänta..



Kulorna har redan blivit större! Ta en sked och ta upp lite kulor om man är nyfiken som jag på hur dom ser ut!



Sålänge ser kulorna ut som splashad gegga.. Men vänta lite till så får ni se!



Så här blev det! Det är dekorationskulor som man lägger i skålen för att hålla upp eller sätta i blommor! Jag la in två rosor som jag klippte av i trädgården... BUSIGT!!!



Stora va? Runt 1-1.5 cm stora!:)

Ser mitt huvud tjockt ut i den här?

2010-07-24 / 21:18:45
Godkväll alla bloggläsare!

Det har varit en 2 timmars dag idag! Tiden gick så snabbt! Men hann med lite saker ändå, även om det inte var så mycket.

Var precis med min voffsing Xena och Leader (Xenas pappa), och vi gick en promenad till brukshund-klubben som ligger ganska nära vårt hus. Och nu kom jag hem:D Har bestämt mig att jag ska läsa en bok som jag har lånat förr men inte kunnat läsa klart, även om jag läser snabbt!



Så här ser boken ut, framsidan då. Den är faktiskt väldigt bra!

Ny Frida tidning

2010-07-23 / 18:09:39
Vad dagen har gått fort!!

Jag har inte hunnit med att göra typ något.. Eller jag har ätit frukost, vart ute med hunden, åkt till Färgelanda och köpt en tidning (hehe), och ätit lunch... Inte så mycket faktiskt. Och klockan är redan 18.00! 
 


Tidningen jag köpte.. FRIDA:) Jag brukar oftast köpa just den tidningen för jag tycker den har bra tips och råd hihi:P Sen så fick jag ju ett gulligt armband oxå! Hayden Panettiere på omslaget har nästan exakt samma hårfärg som jag just nu! Kan visa en bild på min nya hårfärg någon dag.

Nu ska jag städa för det var jättelängesen jag gjorde det sist! Mycket kläder och en massa småsaker ligger utspridda i hela rummet!

Sömnig.

2010-07-23 / 00:19:19

Vi grillade ganska sent och nu sitter jag här vid datorn och ser att klockan är 20 över tolv! Och jag orkar inte lägga in bilder just nu så ni får nöja er med det här jag skriver nu hehe... Ska sova nu.

Puss och godnatt!

Grillning

2010-07-22 / 21:30:59

Godkväll:)

Nu ska jag grilla ute med familjen! Visar några bilder efter.

See ya!

Mini

2010-07-22 / 11:39:26
Godmorgon!

Nu ska jag visa er min MINI-shopping som jag gjorde igår.



En Mini-plattång, sånna har ni nog redan sett;) Den är 13 cm lång! Kan man ha i väskan!



En liten hårsprey som man kan ha i väskan ''för nödfall'' som är ännu mindre än Proffs lillla hårsprey! 15 cm hehe och väldigt smal. Inget märkvärdigt men den kostade bara 10 kr så?:P

Ska nu spela lite The sims 3 för det är inget fint väder ute. Typ lite blåsigt och kallt:(

Sent inlägg..

2010-07-21 / 22:37:33
Gokväll!

Jag är så lam på att uppdatera min blogg nu under sommaren:( Jag är ingen bra bloggare... BLÄ säger jag bara...

Gissa vad jag gjort idag då?? Vart i Uddevalla igen såklart!!:D hehe.. Men jag följde med mamma och Patrik till torp och vi skulle kolla efter lite saker. Jag kom självklart inte tomhänt hem! Visar imorgon det lovar jag;) Men förvänta er inget stort eftersom det är ganska litet!

Jag är trött så får väl gå och lägga mig inom kort. Nu kom jag oxå på att jag (när jag var några år yngre) så visste jag inte vad vissa menade med ''inom kort'' så jag trodde att dom mena inom kort(alltså spelkort typ eller vykort) haha svårt att förklara. Jaja, nog om det.

Godnatt

Varför skrev jag ens inom kort???? Jag brukar ju skriva snart istället för inom kort??

200 inlägg! :D

2010-07-20 / 17:52:42
Hej på er alla fina bloggläsare!:)

Just nu är jag hos Monika (min syster om det är någon som inte vet) och fikar. Mami är oxå här hehe:P..

Jag lovade att uppdatera igår men det blev inte så eftersom jag gjorde en massa annat... Det är ändå svårt att uppdatera på sommarlovet, jag som hade tänkt att videoblogga,lägga upp en ny bloppis,göra tävlingar, och sånt? När kommer jag att hinna med det? Jag vet inte...

Kom precis på att jag kollade och det stog att jag är på mitt 199:onde inlägg, så nu när jag skriver det här är det 200:) Men det kommer nog bli mycket mer;)

Ska nu spela the sims 3 för jag har en ny idé på en familj och hur huset ska se ut. Vissa kanske tycker att det här spelet är tråkigt men jag tycker iallafall om det!


PS!!! Har jag sagt att jag var hos frisören när jag var i polen och slingade håret? Gissa vilken färg? Den som gissar rätt får en länkning.

Borta bra men hemma bäst

2010-07-18 / 17:41:35
Hejsan!

Jag är nu hemma i Sverige. Eller jag kom hem redan klockan 12 på dagen, iallafall.. Resan gick bra åså.. Jag har haft lite ont i bröstkorgen idag, vet inte varför men det har precis gått över.
  Sakerna jag köpte i Polen visar jag er imorgon för nu ska jag kolla på Valentines Day med min syster:)

Kommer inte uppdatera senare för har en massa å göra. Bla; Packa upp alla saker;)

Hörs imorgon!

Ar hos min kusin:)

2010-07-16 / 20:20:10
Hej pa er alla!

Har ni det bra dar hemma i Sverige? Ar det varmt?

Har ar det jattevarmt!!!! Jag kan knappt vara ute pa en kort tid utan att bli genomsvettig! Imorgon ska vi hem! jattetrakigt att jag inte kan vara har langre, for det ar sa roligt och skojjigt!

Men ska packa nu och sen aka till TESCO (en jattestor affar som ar oppen dygnet runt) och kopa lite godis,harprodukter,tidningar mm..

Packar

2010-07-12 / 16:38:15
Hej på er:)

Som ni vet så ska jag åka imorgon. Jag packar nu och väntar på att Monika ska komma..

Jag har tänkt över lite och bestämt mig att jag inte kommer uppdatera på bloggen när jag är borta. Jag kommer ha fullt upp med annat. Så japp:), men när jag kommer hem så ska jag visa er lite bilder jag förmodligen kommer att ha tatt där.

Nu avslöjar jag vart jag ska till:



Fin bild jag gjorde hehe:D


Japp jag ska till Polen! Träffa släktingar å sånt:)

Veckans låt v.28

2010-07-11 / 22:47:23

Godkväll, Eller godnatt.. Måste strax sova.. Iallafall bloggen;)

Jag ska nu lägga upp Veckans låt!:




Nice legs, Daisy Dukes,
Makes a man go (whistles),
That's the way they all come through like (whistles),
Low-cut, see-through shirts that make ya (whistles),
That's the way she come through like (whistles),

'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down,
'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock
Them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out,
Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce
How do I say I'm sorry 'cause the word is just never gonna come out,
Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce

Tight jeans, double d's makin' me go (whistles),
All the people on the street know (whistles),
Iced out, lit-up make the kids go (whistles),
All the people on the street know (whistles),

'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down,
'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock,
Them down

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out,
Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce
How do I say I'm sorry 'cause the word is just never gonna come out,
Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce

Push it baby, push it baby,
Out of control,
I got my gun cocked tight and I'm ready to blow,
Push it baby, push it baby,
Out of control,
This is the same old dance that you already know,
Push it baby, push it baby,
Out of control,
I got my gun cocked tight and I'm ready to blow,
Push it baby, push it baby,
Out of control,
This is the same old dance that you already know

I think I should know how to make love to something innocent without leaving my fingerprints out,
Now, L-o-v-e is just another word I never learned to pronounce

Vad jag är...

2010-07-11 / 11:15:22
Tråkig.

Jag vaknade precis och satte mig vid datorn.. Japp.. Så kollade jag igenom lite bloggar som jag somvanligt brukar göra. Och sen gick jag in på blogg.se och såg att den som kommentera så dumt om det inlägget om systemkameror, har skrivit igen, men nu en snäll men så klart fejk kommentar och angett sitt namn! Och jag raderade den dumma kommentaren men jag skrev upp IP-numret och såg nu att det var samma, så jag hade 100% rätt.

Det här tråkiga jag skriver just nu leder till ingenting hehe... Men jag ska visa er en bild på mina lösnaglar jag gjorde för ett tag sen, och igår kväll satte jag på dom:



Visst blev dom bra?:) Jag är inte så värst bra på sånt, men det blev lyckat! Sorry att jag bara tog kort på ena handen.. (Min hand ser lite gul ut på bilden, hum undra varför)

Sen så hade jag tråkigt och gick in på en randomsida och gjorde en egen southpark gubbe:



Bilden blev lite konstig för jag tog kort på skärmen:P 

Måste leta upp..

2010-07-10 / 11:45:10

Hej på er!

Nu ska jag gå upp på den stoooora vinden och leta upp min reseväska. Den kommer behövas:)

Vet inte vad jag ska skriva om:( Varje rad jag skriver suddar jag bort!... Jag skriver lite senare då jag hittat på något hehe.

Ofcourse I was kidding..

2010-07-09 / 23:17:55

Skoja!

Klart att jag ska visa er nu!



En svart ''basic'' Cardigan, Vero Moda 129:- 70% Rabatt så det blev 40 :- haha I like to fynda!:P



Vita midjeshorts med guldiga knappar, Vero moda 369:- 70% Rabatt så det blev runt 108:- Vilket kap:D *BIG SMILE*



En söt hello kitty pyamas, (långt linne och leggins) H&M, Mamma köpte den till mig♥♥

Och till sist... TRUMMVIRVEL:



En DKNY Parfym! Den kostade 529 :- men det var det värt! Den doftar så GOTT!

Varit i Uddevalla å shoppat

2010-07-09 / 22:43:05
IIIIIIHH:D

Ni kanske kan fatta vad glad jag är idag!

1. Är att jag har varit i Torp & Stan och shoppat!

2. Att jag har mycket läsare idag! Och igår! Och fler kommentarer! Jag ska snart svara på allla:)

Jag är väääldigt trött. Fast ändå inte.. Men jag ville visa er vad jag köpt idag:

Nä. Ni får vänta tills imorgon.

Jag var en vampyr..

2010-07-08 / 13:40:27

Godmorgon?

Sovit gott? INTE JAG! Drömde konstiga saker och sen hade jag lite ont i örona på morgonen.

Har jag sagt att för 2-3 dagar sen så drömde jag att jag blev en vampyr! Det är säkert därför att jag har kollat på Twilight filmerna och Vampire diaries så många gånger på sista tiden. Jag kommer inte ihåg så mycket av drömmen men jag kommer ihåg att jag kunde höra allting från långt ifrån, och jag inte kunde visa mig ute så jag var instängd i något hus med en vampyrkille som troligtvis var min pojkvän eller något... Och jag var runt 18 år och en blondin. WOW:D hehe. Lite konstig men bra dröm, har alltid velat veta hur det känns och vara en vampyr..

Iaf, jag hinna med 3 saker idag:

* Börja fundera vilka kläder och saker jag ska ha med på resan...

* Städa mitt rum. (Tänk att jag är 13 år och kan inte ens hålla ordning i mitt rum).

* Kolla på top model. Ja, jag kollar fortfarande på dom gamla, och när en sesong är slut börjar jag på nästa. Nyare och nyare då:)

Så jag kommer inte heller idag ha mycket tid att blogga. Det blir så när det är sommarlov och man är ledig!


Kissies låt - Success

2010-07-07 / 21:13:55

Har precis varit inne på Lindablom.se och ser att hon har lagt in hela Kissie låten, (ingen fejk!)



Vad tycker ni om låten?

Jag tycker inte precis att den är specciellt bra... Den går lixom blablabla same adress and all I wan't is sucess... And baby, that's all I need you for... Och sen halva låten bara dunkdunkdunk. Alla tycker olika men det här var ingen höjdare precis.

Bloggfri dag idag!

2010-07-07 / 14:14:31

HAHA!

Kolla vilken kommentar jag fick:

-.- om Canon vs. Nikon:

ofta du ska köpa systemkamera ?:S
du suger på och ta kort och va fan ska du ha det till , de är inte coolt om du tror det :s

Denna kommentar är inte godkänd.


Svar: För det första, jag ska köpa en systemkamera för min gamla fungerar inte längre. Och jag ''suger'' inte på att ta kort, jag är inte bäst men jag kan ta bra kort med en systemkamera. Och vad jag ska ha den till? Att ta kort såklart? Och hur vet du ens hur mina kort ser ut? Jag lägger inte ofta ut kort här på bloggen och om jag nu gör det så har jag tatt kort med en vanlig kamera.

Ps. Jag vet vem du är eftersom jag känner bara en som kan skriva så här. Men det är väldigt respektlöst att skriva sånna här kommentarer och bara helt onödigt. Jag tar ändå bort den för jag tycker det är dumt att ha kvar den. Den som skrev det här är en tjej som går i min klass och kommer göra det i 7:an, 8:an och 9:an. Lite jobbigt med tanke på hur hon betéer sig.


Jaja, nog om det!:D

Jag ville säga att jag ska ha en bloggfri dag idag! Jag kommer helt enkelt vara upptagen lite annat! Så det kommer bara ett inlägg senare. Inget mer idag tyvärr:).

Official Waka Waka Stockholm Sweden

2010-07-06 / 23:33:34

Innan jag ska sova  så vill jag visa:



:D Man blir så glad av sånna här upträdanden, och bra låt oxå!:D Den har redan ca 3000 visningar och dom la upp videon idag!!


Ps. Den här låten blir oxå veckans låt!!

Strange:P

2010-07-06 / 22:32:52

Typiskt när jag inte håller mitt löfte! Vet ni varför? Headern skulle ju vara klar.... Men vi säger så här, den kommer när den kommer! för då är det större chans att den kommer fortare ^^ hehe.

Jag har inget intressant att skriva just nu.. ELLER JO!!

Jag satt här i mitt rum och så hörde jag något röra sig. Jag kollade till vänster.. Gissa vad som stod där på golvet?

EN LITEN GRODA! haha jag gillar grodor, eller jag är inte precis rädd för dom men ändå... Jag ropade på mami och hon tog en handduk och tog grodan i den och släppte ut den på gräsmattan. Och så skuttade grodan iväg!

Jag förstår fortfarande inte hur den kom in här i mitt rum^^

Men jag kan inte skriva mer nu för jag ska äta glass:D:D

Bilder..

2010-07-06 / 16:27:21
Jag ska visa er lite bilder på färjan som vi ska åka med (bilder inne) men jag kommer oxå ta egna bilder, både inne och ute. Dom här bilderna är alltså lånade:



En restaurang:)



Och en till annan restaurang...



En biograf!:P



Hytterna!



Så här ser utsidan av båten ut! Jag har målat till en pil för att ni ska gissa vad det där kupolformade är för något och vad som finns inuti!



Någon som vet än? Vi zoomar in..



Ingen som vet?:D Kolla på dom två sista bilderna tror jag ni vet!



Ett disco! Haha!



Det verkar vara lite roligt med ett runt disco^^



Det finns andra attraktioner och saker på den här färjan, tex, en stor affär,en bar, spelrum,casino men det hittade jag inga bilder på.

Jag fick veta att jag har fint och långt hår hehe:P

2010-07-05 / 22:18:56

Hej bloggen!

Jag vet inte vad som har hänt? Igår hade jag många läsare och idag har jag haft jättelite???? VA? haha... har hört att statistiken kan krångla ibland, så det är kanske därför:)

Jag har varit i stan med mamma och fixat lite saker. Hon skulle fixa lite saker närmare sagt. Sen så gick vi till en restaurang och fika. Monika och Ilir kom till stan och vi gick runt lite i affärerna. 

 Vi gick sen oxå in på City SPA,(en frisörsalong) och jag skulle fråga lite om avfärgning och vilken hårtyp jag har och vad hon rekommenderar(för jag vill avfärga håret) och då sa hon att det kan vara ganska lätt att göra det bra så att det blir blont, fast det på många personer brukar bli orange. Hon ville oxå se hur mitt hår va och känna på det, och det gjorde hon och sen så frågade hon om jag hade löshår för att mitt hår var så långt och fint. HAHA?:O Jag som trodde att jag inte ens hade så hyfsat hår eftersom jag har ganska så tunt hår. Men, troligtvis så hade jag då fel:D

Jag tänkte skriva ett inlägg på morgonen och skriva och informera er att jag inte kommer uppdatera men om jag satte på datorn och allt så skulle jag inte hinna med bussen.

Japp. Har kommit på en ny kategori som är ganska rolig men jag vet inte riktigt om jag ska ha den ändå.. Får se.

Jippi:)

2010-07-04 / 22:09:10
Jag vill bara meddela att det med kommentargrejjen är fixat nu så det går att kommentera igen!:D

Canon vs. Nikon

2010-07-04 / 21:24:45

Godkväll!

Har inget att skriva om... Jo, jag skickade brevet med det om kommentarerna till kundservicen på blogg.se förut, hoppas att dom säger hur man ska göra för att det ska gå igen:)

 + Jag har lust med att köpa en ny systemkamera... men ja vet inte... Jag hittade två stycken som verkar bra och kan filma i HD, och en massa annat sånt;) :


Canon EOS 500D + 18-55 IS

 

Kompakt och stilfull digital SLR-kamera med 15,1 megapixlar. Inklusive EF-S 18-55 mm objektiv.

Med EOS 500D kan du fånga upp unika detaljer i dina foton samt ge dem en gedigen prägel. Den kombinerar exceptionell stillbildfotografering och videoupptag i full HD (1080p). En HDMI-anslutning ger dig möjlighet att visa film och stillbilder i HD-kvalitet på en HDTV.

Kameran är kompatibel till att ta 3,4 bilder i sekunden i serieupptag på upp till 170 stora JPEG-bilder (9 RAW-bilder.) 3,0" Clear View LCD-skärm med Live View Mode hjälper dig att fotografera från svåra vinklar. EOS 500D funkar tillsammans med Canons fulla styrka av EF/EF-S linser och EX-series Speedlites. Unika funktioner för fantastiska resultat.


Pris: ca 7000:-






Nikon D5000 + 18-55mm Objektiv

 

Kraftfull och mångsidig digital SLR-kamera med 12 megapixlar och en 2,7" vinklingsbar LCD-skärm.

Enkel att använda och fullmatad med finesser som hjälper dig att ta de perfekta stillbilderna. LCD-skärmen kan fällas ut och vridas, så att du kan ta foton ur alla möjliga vinklar samtidigt som du behåller ett stadigt grepp om kameran. Vänd, luta eller vrid monitorn för att ta bilder ovanifrån, underifrån, från sidan eller för att skapa självporträtt.

Genom 19 olika motivtyper kan du välja den inställning som passar bäst för stunden. På skärmen visas exempelbilder som hjälper dig att välja rätt läge. D5000 har också fantastiska möjligheter för Autofokus med fyra olika lägen som säkrar skarpa bilder.
Med funktionen D-movie kan du dessutom spela in videoklipp med ljud i fantastisk HD-kvalitet.

Pris: ca 6000:-





Typiskt att jag inte kan ens fråga er om vilken ni tycker verkar bäst eller så för ingen kan ju kommentera:O It sucks:(

Lite hemlisar..

2010-07-04 / 15:06:18
klockan är redan tre!!!

SHIIIT


Okej, jag vet inte vad jag direkt ska skriva om just nu.. Lite bloggtorka hehe:P

Jo, har jag sagt att jag om cirka 8 dagar ska utomlands?:) Men jag säger inte vart än! Det får ni se när jag är påväg!

 Jag har oxå kommit på en tävling och hur den ska vara! Alltså vad den ska ha för pris och vad det är man ska göra. Och jag kan säga det här redan nu, det är ingen motiveringstävling:D

SPÄNNANDE;) Tävlingen kommer upp om några dagar, håll utkik!

Ballonghistorian!

2010-07-03 / 23:40:17

Jag ska bertätta en lång historia!

För cirka 3 minuter sen tralla min vovve in i rummet och började nosa... Jag bara satt här vid datorn, mamma kom in och utbrast: Haha! Kolla! hon leker med en ballong!!


(jag hade en ballong som jag blåste upp och la på golvet för några dagar sen när jag hade tråkigt) Xena busade med ballongen och började bita och dra i den och sen så börja ballongen typ tappa luft. Jag skrattade hela tiden, och fråga mig inte varför för de vet jag inte! Sen så slängde jag resten av ballongen i papperskorgen... Hon blev lite ledsen och börja bita i lite andra saker. Tillslut tröttnade hon. MEN! Vad fanns det i hörnet av mitt rum?

EN BLÅ GAMMAL FOPPA TOFFLA! ↓

Då kasatade jag den till henne. Och hon blev typ superglad och börja skutta och köra ett race på mitt superhala golv! :P hahahaha. Väldigt bra historia. Och nu kan ni ju gissa att hon kommer att bita sönder tofflan och sen lämna den där:( Stackars Gummitoffla..

BLÄ

2010-07-03 / 19:57:52
Blä på mig att jag inte har uppdaterat idag.

Och jag har typ inte gjort något? Ätit, städat i rummet, och precis fotograferat en kladdkaka som jag ska visa er en bild på strax.

Vad tycker ni om namnet iamjustdifferent? Jag har hela tiden funderat på att byta bloggnamn till något kortare och som typ inehåller mitt namn men jag kan inte riktigt bestämma mig. Men jag tror inte jag ska byta. Jag vill inte börja om på nytt.

Nu en fråga till er: Kan man ha ett webhotel om man har webblogg.se? Någon som vet?

Veckans låt!

2010-07-03 / 00:08:29
Godkväll på er!

Jag skulle egentligen nu stänga av datorn men jag kom på att jag har ju lovat att jag ska visa er Veckans låt, och då ska jag hålla det! Istället för att skriva vad jag tycker om låten så skriver jag upp låt-texten till den.
 
Var inte arga på mig eller så för att jag gjorde en sån konstig och inte fin skylt men nästa vecka kommer det vara en mycket finare!:) Hehe

                          B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams



[Hayley Williams - Chorus]
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, Wish right now

[B.o.B - Verse 1]
Yeah
I could use a dream or a genie or a wish
To go back to a place much simpler than this
'Cause after all the partyin'
The smashin' and crashin'
And all the glitz and the glam and the fashion
And all the pandemonium and all the madness
There comes a time when you fade to the blackness
And when you're starin' at that phone in yo' lap
And hopin', but them people never call you back
But that's just how the story unfolds
You get another hand
Soon after you fold
And when your plans unravel in the sand
What would you wish for if you had one chance?
So airplanes airplanes
Sorry I'm late
I'm on my way
So don't close that gate
If I don't make that
Then I switch my flight
And I'll be right back at it
By the end of the night

[Hayley Williams - Chorus]
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now

[B.o.B - Verse 2]
Yeah
Yeah
Somebody take me back to the days
Before this was a job
Before I got paid
Before it ever mattered what I had in my bank
Yeah back when I was tryin' to get a tip at Subway
And back when I was rappin' for the hell of it
But now days we rappin' to stay relevant
I'm guessin' that if we can make some wishes out of airplanes
Then maybe oh maybe I'll go back to the days
Before the politics that we call the rap game
And back when ain't nobody listened to my mixtape
And back before I tried to cover up my slang
But this is for Decatur
What's up Bobby Ray?
So can I get a wish to end the politics
And get back to the music that started this shit
So here I stand
And then again I say
I'm hopin' we can make some wishes outta airplanes

[Hayley Williams - Chorus]
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
Wish right now, wish right now

Ny kategori lite senare!

2010-07-02 / 16:19:54

Hej på er!

 Ska starta en ny kategori som kommer kallas Veckans Låt! Jag kommer alltså lägga upp en musikvideo, skriva vem som sjunger/spelar i låten, samt skriva några ord vad jag tycker om låten. Och det är inte bara nya låtar jag kommer välja utan det kan vara lite äldre och till och med lite gamla klassiker! Fast gamla klassiker blir det ändå inte så mycket av eftersom jag inte gillar dom flesta så mycket hehe:P

Vad tycker ni? ♥

Ps. Jag ska lägga upp den första låten idag! Håll utkik!

 

Fin klänning från Nelly♥

2010-07-02 / 16:03:42
Hejsan!

Jag skulle idag till en vän som heter Linda, som jag kanske har nämnt i bloggen förut men det gick inte eftersom hon inte för så längesen skrev ett sms att hon sov tills nu och så. Inte specciellt trevligt med tanke på att jag ringde henne 10 gånger och skicka några sms och sen ringde på några gånger hos henne. Men ibland blire så...

Jaja, nu tänkte jag visa er en klänning som jag tänkt köpa redan första dagen Rean på Nelly.com starta men jag har inte varit riktigt 100%.
 


Och den är jättebillig nu också! 149:-

För att komma in på rean, Ange kod: SUMMER2010

Det fanns några andra kläder som jag tyckte väldigt mycket om som jag kan visa någon dag kanske;)

mommerimoom

2010-07-02 / 00:03:00
I'am going to sleep now:) Det blir uppdatering imorgon.

Godnatt♥

Kollar på...

2010-07-01 / 23:06:12
Gissa vilken film jag kollar på nu?:)

Ledtråd:

ang. kommentarer

2010-07-01 / 13:38:13

Tänkte bara säga att det går ju fortfarande inte att kommentera?:O :S Många som har sagt och tillochmed vissa som har skrivit ett brev till min blogg e-mail och undrat varför det inte går...

Måste fixa det på något sätt.. Jag ska kolla lite i kodmallarna:)

Update: Jag ska skicka ett brev till blogg.se och be dom om hjälp med det här:) Hoppas att det snart funkar igen.

1 Juli

2010-07-01 / 13:26:27

Godmorgon alla solstrålar!

Sovit gott? Jag har sovit både länge och gott hehe...  Jaja spela roll;)

Andrea och jag kollade på Eclipse igår ju och den var väldigt väldigt bra! Jag såg verkligen fram emot den eftersom jag gillar just tredje boken mest. Det känns som om den har typ bäst, hur ska man säga... Handling! Det var lite roligt när Jacob kysste Bella och hon slog till honom och fick jätteont eftersom han inte är (nästan då) det minsta ömtålig. Eller de va så att hon stukade den/bröt den. Iallafall, sen i slutet när dom nyfödda (newborns) kom och Cullens/Varulvarna slogs och dödade alla. Det såg lite fejk ut när dom då slogs och slet/krossade dom nyföddas huvud, men det var ju väll bra ändå... Edward blev väldigt glad när han friade och Bella sa ja:D
 Nu är det bara att vänta tills fjärde filmen kommer! Ska bli spännande. Jag vet inte om det var så att dom kanske skulle göra två filmer av Breaking Dawn. Jag är inte helt säker, måste kolla upp.

Och tänk att det redan är 1 Juli idag! Tiden går så snabbt, och jag har inte hunnit göra så mycket än! Nu eftersom det är den sjunde månaden så är det ju mindre en ett halvår kvar till nyår,jul och allt sånt! Om precis 5 månader är det år 2011! Wow. Jag har gjort en liten lista, IGEN som jag tänker följa. Och jag vill gärna följa den oxå! Kan skriva ner lite av den här, eller nej! För att det kanske ska se finare ut så gör jag en lite färgglad lista:) Då måste jag göra den nu och kan visa den runt 8-9 tiden. Ju senare dess bättre för då är det faktiskt större schans att jag gör det.