Canon vs. Nikon

2010-07-04 / 21:24:45

Godkväll!

Har inget att skriva om... Jo, jag skickade brevet med det om kommentarerna till kundservicen på blogg.se förut, hoppas att dom säger hur man ska göra för att det ska gå igen:)

 + Jag har lust med att köpa en ny systemkamera... men ja vet inte... Jag hittade två stycken som verkar bra och kan filma i HD, och en massa annat sånt;) :


Canon EOS 500D + 18-55 IS

 

Kompakt och stilfull digital SLR-kamera med 15,1 megapixlar. Inklusive EF-S 18-55 mm objektiv.

Med EOS 500D kan du fånga upp unika detaljer i dina foton samt ge dem en gedigen prägel. Den kombinerar exceptionell stillbildfotografering och videoupptag i full HD (1080p). En HDMI-anslutning ger dig möjlighet att visa film och stillbilder i HD-kvalitet på en HDTV.

Kameran är kompatibel till att ta 3,4 bilder i sekunden i serieupptag på upp till 170 stora JPEG-bilder (9 RAW-bilder.) 3,0" Clear View LCD-skärm med Live View Mode hjälper dig att fotografera från svåra vinklar. EOS 500D funkar tillsammans med Canons fulla styrka av EF/EF-S linser och EX-series Speedlites. Unika funktioner för fantastiska resultat.


Pris: ca 7000:-






Nikon D5000 + 18-55mm Objektiv

 

Kraftfull och mångsidig digital SLR-kamera med 12 megapixlar och en 2,7" vinklingsbar LCD-skärm.

Enkel att använda och fullmatad med finesser som hjälper dig att ta de perfekta stillbilderna. LCD-skärmen kan fällas ut och vridas, så att du kan ta foton ur alla möjliga vinklar samtidigt som du behåller ett stadigt grepp om kameran. Vänd, luta eller vrid monitorn för att ta bilder ovanifrån, underifrån, från sidan eller för att skapa självporträtt.

Genom 19 olika motivtyper kan du välja den inställning som passar bäst för stunden. På skärmen visas exempelbilder som hjälper dig att välja rätt läge. D5000 har också fantastiska möjligheter för Autofokus med fyra olika lägen som säkrar skarpa bilder.
Med funktionen D-movie kan du dessutom spela in videoklipp med ljud i fantastisk HD-kvalitet.

Pris: ca 6000:-





Typiskt att jag inte kan ens fråga er om vilken ni tycker verkar bäst eller så för ingen kan ju kommentera:O It sucks:(
Kommentarer!
Postat av: Sylvia

JAAAAA:D:D DET GÅR ATT KOMMENTERA NU!:D:D

Kommenterat - 2010-07-04 / 21:55:35  | URL - http://sylviasdagbok.blogg.se/
Postat av: minna

den första värkar bra , det är en sån jag har kollat på :)

Kommenterat - 2010-07-11 / 01:01:22  | URL - http://minnablomberg.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: